Mitsis Alila Resort & Spa

 • • Det bedste af det bedste
 • • Bestil værelser med privat pool
 • • Fitness og massage

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Tillykke Grækenland!

I dag den 25. marts fejrer vi Grækenlands nationaldag! Lige nu får du 500,- i rabat pr. person på alle rejser til Grækenland for sommer 2023. Gælder kun i dag!

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser med privat pool for 2-4 personer. Junior-suiter for 2 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tæt på strand og god service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mitsis Alila Resort & Spa er et stort og luksuriøst All Inclusive-hotel med idyllisk placering direkte på stranden. Der er et skønt poolområde med tre pools heraf en separat børnepool med vandrutsjebaner. Alle hotellets pools er saltvandspools. Ved poolområdet og på stranden er der gratis solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder.

Der et bredt udvalg af gode restauranter på området, hvor alle er en del af All Inclusive-konceptet. Hovedrestauranten serverer morgenmad, frokost og middag, og tilbyder græsk og international mad som buffet, samt madlavningsshows. 4 á la carte-restauranter, som serverer mad fra det italienske, asiatiske, mexicanske og græske køkken. Bordreservation er nødvendig på á la carte-restauranterne. Pæn påklædning, lange bukser eller pæne shorts for mænd er påkrævet, ikke sandaler, og ikke meget korte kjoler for kvinder.

Det er også mindre madhjørner, hvor der blandt andet serveres hamburgere, pandekager samt mezes, souvlaki og gyros. 5 barer, heraf en champagnebar og en vinbar. Både champagne- og vinbaren er kun for voksne gæster. Afternoon tea serveres hver dag. Underholdning og livemusik.

Hotellet tilbyder flere gratis sportsaktiviteter, såsom beachvolley, bordtennis, vandpolo, dart, tennis, kanoer, boccia og aerobics. Gratis fitness-faciliteter. Vandsportscenter med blandt andet vandski, jet ski, bananbåd, katamaraner og vandcykler mod betaling. Spillerum og billard mod betaling. For børnene er der legeplads og minidisco. Heste- og ponyridning kan arrangeres mod betaling ved efterspørgsel.

Spa med indendørs pool, massage og hamam mod betaling (for gæster over 16 år). Gratis wifi på hele hotellet (højere hastighed kan tilkøbes). Roomservice mod betaling døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Enkel, tidlig morgenmad, kl. 04.00-07.00 mod forespørgsel i hovedrestauranten
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30 i hovedrestauranten
 • Brunch a la carte (for voksne gæster), kl. 09.00-12.00
 • Frokostbuffet kl. 12.30-14.30 i hovedrestauranten
 • Afternoon tea, kl. 16.00-19.00
 • Middagsbuffet kl.18.30-21.30 i hovedrestauranten
 • Sen middagsbuffet 21.30-04.00 i hovedrestauranten
 • Valgfri frokost, kl. 13.00-18.00, i Burger
 • Valgfri frokost, kl. 13.00-18.00, i Ouzeri
 • Valgfri frokost og middag, kl. 12.30-14.30 hhv. 19.00-22.00, i den græske à la carte-restaurant Ellinadiko
 • Valgfri frokost og middag, kl. 12.30-14.30 hhv. 19.00-22.00, i den italienske à la carte-restaurant Italian
 • Valgfri frokost og middag, kl. 12.30-14.30 hhv. 19.00-22.00, i den mexicanske à la carte-restaurant Tex-Mex
 • Valgfri middag, kl. 19.00-22.00, i den asiatiske à la carte-restaurant Pan-Asian
 • Pitaretter, kl. 13.00-21.00, i Pita Corner
 • Crepes, kl. 08.30-00.30, i Creperie
 • Pizza on the Beach, kl. 10.30-18.00
 • Frugt og is i strandbaren, kl. 10.00-24.00 (i juli og august), øvrig periode kl. 10-18.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-01.00
 • Underholdning og aktiviteter

Ændringer kan forekomme. Som identifikation for All Inclusive er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

I 2018 modtog Mitsis Alila Resort & Spa udmærkelsen "Certificate Excellence" af Tripadvisor. Hotellet har også modtaget flere priser og udmærkelser gennem årene.

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et godt familiehotel, som ligger lige ved stranden på Rhodos. Hotellet tilbyder mange aktiviteter for voksne og børn. I All Inclusive-programmet indgår der både candyfloss og popcorn til børnene. Hotellet har også egen biograf, samt en lille forlystelsespark.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Elysium Resort & Spa

Nyd et ophold på det femstjernede Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki og er en oase for hele familien. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbelt- eller superior-værelser med privat pool.

Venezia Resort

Venezia Resort er et dejligt All Inclusive-hotel med flere pools og et vandland for hele familien. For de yngste familiemedlemmer er der to pools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. Der er en hotelbus til stranden i Faliraki tre gange om dagen, som er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at leje din egen bil og opleve flere dejlige strande på Rhodos, hyggelige Lindos og Rhodos by.