Esperos Village Blue & Spa Resort

  • • Book et værelse med egen eller delt pool
  • • Højt serviceniveau
  • • For gæster over 16 år

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 1-2 personer. Dobbeltværelser deluxe med privat pool for 2 personer. Superior-værelser med delt pool for 2-3 personer. Suiter med privat pool for 2 personer. 2-værelses suiter med delt pool for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejlige pools med særdeles gode sunbeds. Meget fin buffet både morgen og aften. Service var fin -...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Esperos Village Blue & Spa Resort er et dejligt hotel for gæster over 16 år. Hotellet ligger ovenfor stranden med skøn udsigt over havet. Hyggeligt poolområde med to pools samt solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder. Poolbar.

Buffetrestauranten Aphrodite serverer morgenmad, frokost og middag. A la carte-restauranten Mediterraneano, som er åben 12.00-22.00, serverer mad med inspiration fra Middelhavet (ikke inkluderet i halvpension). På hotellet er der også restaurant Panorama, der er åben for morgenmad og middag for nogle værelsestyper. På hotellets restauranter er nobel påklædning krævet under middag (lange bukser for mænd). Pianobar. Underholdning tre aftener om ugen.

Gratis wifi på nogle fællesområder. Gratis fitness og tennis. Billard mod betaling. Gode gangstier på hotelområdet, men med niveauforskelle og flere trapper.

Hotelbus kører indenfor hotelområdet dag og aften. Gratis bus fra hotellet til stranden hvert 20. minut. På stranden er der en dejlig restaurant samt en snackbar. Flot og luksuriøs spa med opvarmet , indendørs pool, hamam, sauna samt diverse behandlinger mod betaling. Der findes kun elevator i hovedbygningen.

Måltider

Suiter med privat pool:
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

2-værelses suiter, dobbeltværelser, deluxe-værelser og superior-værelser:

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et godt familiehotel, som ligger lige ved stranden på Rhodos. Hotellet tilbyder mange aktiviteter for voksne og børn. I All Inclusive-programmet indgår der både candyfloss og popcorn til børnene. Hotellet har også egen biograf, samt en lille forlystelsespark.

Elysium Resort & Spa

Nyd et ophold på det femstjernede Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki og er en oase for hele familien. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbelt- eller superior-værelser med privat pool.

Venezia Resort

Venezia Resort er et dejligt All Inclusive-hotel med flere pools og et vandland for hele familien. For de yngste familiemedlemmer er der to pools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. Der er en hotelbus til stranden i Faliraki tre gange om dagen, som er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at leje din egen bil og opleve flere dejlige strande på Rhodos, hyggelige Lindos og Rhodos by.