Epsilon

  • • Rolige omgivelser
  • • Nær Faliraki Waterpark
  • • Midt på den gode Faliraki-strand
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Epsilon har en god beliggenhed midt på den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie for hele familien.

Ugens Deal! RHODOS

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på alle charterrejser til Rhodos. Gælder kun nybookinger og ikke grupperejser og i afrejseperioden 1/4 - 30-10 2022. Rabatten er allerede fratrukket. Book senest den 23/1 2022.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og værelset. For ringe, at man skulle betale for benyttelse af nogle madrasser ved po...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Epsilon ligger i rolige omgivelser lige ved den dejlige Faliraki-strand. I nærheden findes et centrum med butikker, restauranter og forlystelser. Desuden ligger Faliraki Waterpark nær hotellet, der tilbyder alt lige fra vandrutsjebaner, lazy river, frit fald til det sorte hul og meget andet, som hører til en sjov vandpark. Rhodos by ligger ca. 14 km nord for hotellet, og der afgår lokalbusser i nærheden af Hotel Epsilon.

Poolområde nær stranden
Poolområdet ligger i smukke omgivelser nede ved stranden og har en hovedpool med børnesektion blandt palmer og planter. I nærheden findes en separat børnepool samt yderligere en pool med vandrutsjebane for de lidt ældre børn. Solstole og parasoller ved poolområdet. Større solsenge med stråtag er mod betaling. Håndklædeservice mod betaling med mulighed for at bytte håndklæde hveranden dag.

Nær hotellet ligger den kendte Faliraki-strand. Her findes gratis solstole og parasoller. Der findes også større solsenge med stråtag mod betaling (i beach baren).

Mad og drikke
Om morgenen kan du vælge at spise morgenmad på buffetrestauranten Ammades eller i strandrestauranten. Frokost og middag serveres som a la carte-menu i Ammades. Efter middag kan du nyde en skøn drink i den hyggelige strandbar.

Sport og træning
På Epsilon er der et fitnessrum med meget udstyr for dig, som elsker at træne (lukket om søndagen). Der tilbydes også gratis træningshold. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet. Gratis tennis (ketsjer mod betaling). Volleyball, billard og minigolf mod betaling.

Øvrig information
Gratis wifi på hele hotellet. Legeplads. Elektroniske spil som f.eks. airhockey mod betaling. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Hotellet ligger i relativt rolige omgivelser, blot 2 kilometer fra Faliraki. Her er et mindre shoppingcentrum i nærheden. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare

Esperos Mare er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et godt familiehotel, som ligger lige ved stranden på Rhodos. Hotellet tilbyder mange aktiviteter for voksne og børn. I All Inclusive-programmet indgår der både candyfloss og popcorn til børnene. Hotellet har også egen biograf, samt en lille forlystelsespark.

Esperos Village Blue & Spa

Esperos Village Blue & Spa er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Elysium Resort & Spa

Elysium Resort & Spa byder dig velkommen med rene linjer og store, åbne arealer med de lyse bygninger i smuk kontrast til det blå hav og den hvide sandstrand. Nyd det smukke poolområde med den laguneformede pool, der strækker sig langs hele hotellet. Der er flere restauranter, der byder på både god mad og smuk udsigt.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.