Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter med privat pool for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 70 m
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel og har fem pools, hvoraf den ene er saltvandspool, en separat børnepool og en opvarmet indendørs pool. Solstole og parasoller både ved pools og på hotellets egen del af stranden. Pool-og strandhåndklæder mod depositum.

Hvis du vælger All Inclusive, kan du vælge mellem tre forskellige restauranter ved middagstid. I Kresten Royal Euphoria Resorts Gaia buffetrestaurant kan du spise morgenmad, frokost og middag. I à la carte-restauranten FOS-temarestauranten "Creative Cuisine" serveres. Poolrestauranten Aura serverer drinks og lettere anretninger om dagen og græske retter om aftenen. Sushi restaurant. Baren BAR 11 serverer vin og champagne, og aldersgrænsen er 18 år. Dresscode - lange bukser til mænd til middag i alle restauranter.

I hotellets spa kan du nyde jacuzzi og sauna samt forskellige skønhedsbehandlinger - alt sammen mod betaling. Der er også et fitnessrum, to tennisbaner, en multibane, en lille fodboldbane, en petanquebane og bordtennis. Billard mod betaling. Yoga klasser. Aftenunderholdning.

Trapper til den grove strand nedenfor hotellet. Strand med solstole og parasoller og bademoler. Sten, småsten og stenet bund.

Gratis wifi overalt på hotellet. Minimarked. Souvenirbutik. 70 til 170 meter til havet, alt efter hvor på hotellet du bor. 6 kilometer til Rhodos by. Busstoppested 200 meter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive

All Inclusive

Når du tilkøber All Inclusive indgår:

  • Kontinental morgenmad i restaurant Gaia, kl. 04.00-06.30. Forudbestilt dagen før
  • Morgenmadsbuffet i restaurant Gaia, kl. 06.30-10.00
  • Frokostbuffet i restaurant Gaia, kl. 12.30-14.30
  • Souvlaki, pizza, burgere, crepes og mere i poolrestauranten Aura, kl. 10.00-18.00
  • Middagsbuffet i restaurant Gaia, kl. 18.30-21.30
  • Snacks i restaurant Gaia, kl. 22.00-01.00
  • À la carte middag i restauranterne Aura, FOS Thematic restaurant og i Sushi Point Bordreservation senest en dag før
  • Ubegrænset lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer, kl. 10.00-23.00.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. Hotellets All Inclusive gælder fra check-in på ankomstdagen til afrejse fra hotellet på afrejsedagen.

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et godt familiehotel, som ligger lige ved stranden på Rhodos. Hotellet tilbyder mange aktiviteter for voksne og børn. I All Inclusive-programmet indgår der både candyfloss og popcorn til børnene. Hotellet har også egen biograf, samt en lille forlystelsespark.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Elysium Resort & Spa

Nyd et ophold på det femstjernede Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki og er en oase for hele familien. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbelt- eller superior-værelser med privat pool.

Venezia Resort

Venezia Resort er et dejligt All Inclusive-hotel med flere pools og et vandland for hele familien. For de yngste familiemedlemmer er der to pools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. Der er en hotelbus til stranden i Faliraki tre gange om dagen, som er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at leje din egen bil og opleve flere dejlige strande på Rhodos, hyggelige Lindos og Rhodos by.