Elysium Resort & Spa

  • * Elite Club - book værelser med ekstra fordele

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Nyd et ophold på det femstjernede Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn. Club-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Flot have og poolområde og god service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stort poolområde og nær stranden
Elysium Resort & Spa er et luksushotel beliggende på stranden tæt på de berømte kilder i Kalithea. Hotellet består af flere bygninger spredt ud i den store, frodige have. Her findes et stort poolområde med en laguneformet pool, som har en børnesektion, jacuzzi og poolbar. Nedenfor hotellet ligger hotellets sandstrand. Gratis solstole og parasoller ved poolen og på stranden. Gratis poolhåndklæder.

Nyd velsmagende mad
Hotellet har flere restauranter. Emerald Restaurant serverer morgenmadsbuffet og middag med en græsk menu. Fresh Mediterranean Restaurant ligger ved den laguneformede pool og tilbyder en a la carte-menu med middelhavsinspirerede retter. Noble Gourmet Restaurant ligger øverst i hovedbygningen og tilbyder en vidunderlig atmosfære og panoramaudsigt. I alle restauranter gælder nobel påklædning; mænd skal bære lange bukser og lukkede sko, ikke strandtøj. Underholdning med livemusik og temaaftener.

Sundhed og velvære
Hotellet har en stor spa i et afslappende miljø, som tilbyder en opvarmet, udendørs pool og forskellige spa-behandlinger og massage mod betaling. I spaen er der også mulighed for at træne pilates og yoga. Der er også et stort fitnessrum og tennis, som er gratis at benytte.

Elite Club
Gæster, der bor i club-værelser, junior-suiter og suiter, har adgang til hotellets Elite Club, som tilbyder privat ind- og udcheckning samt adgang til Elite Club Lounge. Loungen serverer gratis juice, kaffe, te, frugt og enkle snacks. Der er også en bred vifte af internationale aviser og magasiner. Gæster på Elite Club kan også spise morgenmad på hotellets tagrestaurant, Senses Café.

Måltider

Dobbeltværelser og superior-værelser Indgår:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Kan tilkøbes:

  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)

Club-værelser, suiter og junior-suiter: Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et godt familiehotel, som ligger lige ved stranden på Rhodos. Hotellet tilbyder mange aktiviteter for voksne og børn. I All Inclusive-programmet indgår der både candyfloss og popcorn til børnene. Hotellet har også egen biograf, samt en lille forlystelsespark.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki og er en oase for hele familien. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbelt- eller superior-værelser med privat pool.

Venezia Resort

Venezia Resort er et dejligt All Inclusive-hotel med flere pools og et vandland for hele familien. For de yngste familiemedlemmer er der to pools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. Der er en hotelbus til stranden i Faliraki tre gange om dagen, som er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at leje din egen bil og opleve flere dejlige strande på Rhodos, hyggelige Lindos og Rhodos by.