Elysium Resort & Spa

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Elysium Resort & Spa byder dig velkommen med rene linjer og store, åbne arealer med de lyse bygninger i smuk kontrast til det blå hav og den hvide sandstrand. Nyd det smukke poolområde med den laguneformede pool, der strækker sig langs hele hotellet. Der er flere restauranter, der byder på både god mad og smuk udsigt.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn. Club-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elysium Resort & Spa er et luksushotel beliggende på stranden tæt på de berømte kilder i Kalithea. Hotellet består af flere bygninger spredt ud i den store, frodige have. Her findes et stort poolområde med en laguneformet pool, som har en børnesektion, jacuzzi og poolbar. Nedenfor hotellet ligger hotellets sandstrand. Gratis solstole og parasoller ved poolen og på stranden. Gratis poolhåndklæder.

Hotellet har flere restauranter. Emerald Restaurant serverer morgenmadsbuffet og middag med en græsk menu. Fresh Mediterranean Restaurant ligger ved den laguneformede pool og tilbyder en a la carte-menu med middelhavsinspirerede retter. Noble Gourmet Restaurant ligger øverst i hovedbygningen og tilbyder en vidunderlig atmosfære og panoramaudsigt. I alle restauranter gælder nobel påklædning; mænd skal bære lange bukser og lukkede sko, ikke strandtøj. Underholdning med livemusik og temaaftener.

Hotellet har en stor spa i et afslappende miljø, som tilbyder en opvarmet, udendørs pool og forskellige spa-behandlinger og massage mod betaling. I spaen er der også mulighed for at træne pilates og yoga. Der er også et stort fitnessrum og tennis, som er gratis at benytte.

Elite Club
Gæster, der bor i club-værelser, junior-suiter og suiter, har adgang til hotellets Elite Club, som tilbyder privat ind- og udcheckning samt adgang til Elite Club Lounge. Loungen serverer gratis juice, kaffe, te, frugt og enkle snacks. Der er også en bred vifte af internationale aviser og magasiner. Gæster på Elite Club kan også spise morgenmad på hotellets tagrestaurant, Senses Café.

Måltider

Dobbeltværelser og superior-værelser: Halvpension. Helpension mod tillæg.
Club-værelser, suiter og junior-suiter: Morgenmadsbuffet. Halv- og helpension mod tillæg.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde