Esperos Mare Resort

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Meget venligt personale, vi har været der mange gange så det siger sig selv vi er godt tilfredse.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Esperos Mare Resort er et All Inclusive-hotel, der ligger direkte på stranden på det nordøstlige Rhodos. Poolområde med solstole og parasoller. Poolbar som serverer snacks og drikkevarer. På stranden nedenfor hotellet kan du gratis benytte solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder mod depositum.

På hotelområdet finder du buffetrestauranten Miramare, der serverer forskellige retter til morgenmad, frokost og middag. Der er også en bar. Pæn påklædning påkrævet til middag (mænd skal have lange bukser på). Aftenunderholdning, en aften om ugen er der f.eks. græsk aften.

Forskellige spabehandlinger mod betaling. Fitness-faciliteter. Tennis (udstyr mod betaling), bordtennis og minigolf. Billard mod betaling. Spillerum.

Gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Ikke langt fra hotellet findes Faliraki Waterpark med over 20 forskellige vandrutsjebaner, lazy river og pools. Fra hotellet er der ca. 10 km til Rhodos by.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Miramare, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-10.30
 • Frokostbuffet med grillhjørne med græsk mad og pizzahjørne i restaurant Miramare, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.00-16.00
 • Is til børnene, kl. 11.00-22.00
 • Te, kaffe og kage i poolbaren, kl. 16.00-17.30
 • Middagsbuffet med forskellige temaer i restaurant Miramare, kl. 18.00-21.15
 • Middag med græsk tema i restaurant Kafenion, kl. 18.00-21.15. Kan bookes én gang pr. ophold fra fast menu. Mod ekstra betaling kan man besøge restauranten flere gange
 • Varme og kolde snacks i Casino-baren i lobbyen, kl. 22.30-24.00
 • Lokale drikkevarer, øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellet armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Poolområdet deles med gæster fra hotellet Esperos Palace.

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et dejligt familiehotel beliggende lige ved stranden i Faliraki på Rhodos. Hotellet tilbyder en række aktiviteter for både børn og voksne. All Inclusive-programmet inkluderer både candyfloss og popcorn til børnene. Derudover er der også vandrutsjebaner på hotellet!

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Elysium Resort & Spa

Nyd et ophold på det femstjernede og eksklusive Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt. All Inclusive er inkluderet i de fleste værelser.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbeltværelser eller superior-værelser med privat pool.

Eden Roc

Eden Roc er et dejligt All Inclusive hotel med en god beliggenhed direkte på stranden. Der er to dejlige poolområder og vandrutsjebaner til børnene. All Inclusive er inkluderet, og der er mange restauranter at vælge imellem. For de yngste i familien er der en børneklub og de voksne kan spille tennis og padel eller lære at danse.

Apollo Beach

Mellem den lange og dejlige sandstrand Faliraki og Apollo Beach ligger to hovedbygninger med et dejligt poolområde med pool og børnepool for familiens yngste medlemmer. Her finder du også en stor græsplæne med solstole og parasoller. All Inclusive er inkluderet, og du kan spille både tennis og boule, træne i fitnessrummet og svømme i den opvarmede indendørs pool eller i havets salte bølger.

Faliraki Dream Studios

Faliraki Dream Studios ligger i gåafstand fra både centrum af det populære Faliraki og den smukke strand. Her bor du i rummelige lejligheder, hvor du kan vælge at tilberede en enkel middag og nyde den på terrassen efter en hel dag på stranden, eller hvis du vil spadsere til den nærmeste restaurant, tager det kun et par minutter.