Bedømmelse af Mitsis Alila Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 78 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-
Når man tilbyder andre spisesteder end buffeten skal der også være mulighed for at få et bord, og det var der ikke

Bekræftet køb : 2024-06-23


9 ud af 10

+
Maden
-
Stenstrand

Bekræftet køb : 2024-06-23


8 ud af 10

+
Personalet er meget servicemindede og venlige. Stranden er sskønå
-
Vi forsøgte at få et bord om aftenen på en ala carte restaurent i den uge vi boede på hotellet. Det lykkedes ikke alt optaget.

Bekræftet køb : 2024-06-16


10 ud af 10

+
Alt var godt
-
Der er ikke noget de kan lave bedre

Bekræftet køb : 2024-05-19


3 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-18


8 ud af 10

+
Vi oplevede et meget imødekommende personale. De stod klar til at hjælpe med samtlige af vores forsepørgsler. Da vi checkede ud sidste dag kl. 12, men først kunne hentes af Apollo kl. 22.40 tilbød de at vi kunne få et “shower room” om aftenen samt benytte alle faciliteter inkl. den meget omfattende all-inclusive uden beregning. Det selvom vi egentlig havde forespurgt på at betale for at forlænge all-inclusive med en dag. Det og andet gik langt udover det forventelige.
-

Bekræftet køb : 2023-10-02


10 ud af 10

+
Flotte omgivelser
-
Poolen er meget lille i forhold til hotellets størrelse . Der er alt for mange pynte pool .

Bekræftet køb : 2023-09-13


5 ud af 10

+
Det er ikke femstjernet i min verden. Jeg jar boet på rigtigt mange og det her car det ringeste.
-
For mange mennesker, for dårlig mad, for dårlig service, og værelserne var slidte. Byggekvaliteten var ikke særligt god. Pools var alle dybe, undtagen baby pool, så børnene skulle vi holde ekstremt meget øje med ift pools hvor de kan bunde.

Bekræftet køb : 2023-07-12


10 ud af 10

+
Personalet er venlige og afslappet i forhold til de første besøg på hotellet. Der er også plads til lidt sjovt, der gør en glad. Dejligt at der er kommet yngre gæster og børnefamilier.
-
Det hele var bare 100% i orden. Hvis der skal anbefales noget, er det flere stole udenfor, hvor der er aftenunderholdning. Der er plads til flere stole/borde. De andre besøg på Alila Mitsis, har været i oktober. Her var der mere trængsel indenfor om aftenen og ledige pladser udenfor. I oktober er det også køligere om aftenen.

Bekræftet køb : 2023-07-09


10 ud af 10

+
Super service og mad
-

Bekræftet køb : 2023-07-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

4120 bedømmelser
Meget godt
 
3393
Godt
 
431
Middel
 
203
Mindre godt
 
55
Dårligt
 
38

5 nyeste bedømmelser

27-06-2024

af Jens H Aalborg, Danmark

Great hotel - best gluten free service ever

Mitsis Alila er et skønt ægte femstjernet hotel, på niveau med Mitsis Laguna. Hotellet er som på billederne stort, hvidt og så er det op til personlig smag om man er til det design valg. Vi synes Laguna er lidt mere hyggeligt og intimt. Alila har fantastisk service og man spiser og drikker sublimt. Der er færre specialrestauranter end på Laguna, men flere lækre muligheder til frokost. Særligt på Ouzerie hvor George og de andre i det fantastiske team disker op med skønne retter. På stranden knokler Vangelis med et smil med at levere kolde drikke til alle. Men det der hævede vores rejse til noget helt særligt er hvordan hotellet sørgerede for at vores søn med cøliaki fik de lækreste retter på alle tider af dagen. Alle ønsker forsøges opfyldt med et smil og med en oplevelse af ægte interesse for at gøre oplevelsen unik for alle med særlige behov - mange mange tak❤️. Mitsis Alila er det bedste glutenfri 5* premium resort vi har prøvet. Alt i alt et skønt sted, fin strand, fantastisk personale som på alle Mitsis hoteller og den bedste mad. Yamas!

 
29-05-2024

af Lysholdt Århus, Danmark

Super hotel med service af høj klasse

Meget flot hotel med mange gode faciliteter . Resturanterne har super lækkert mad Italiensk, Græsk og Asiatisk. . Desværre må man kun booke en gang pr. Restaurant , men heldigvis er hoved restauranten med buffet også rigtig god. Bedst at sidde udendørs i denne, da akustikken ikke er god indendørs. Service er god og personalet meget hjælpsomt. Ideer til forbedring er at babyer under 2 også må være i den varme pool på niveau 0 . Og vi savner græsk musik (zorba) og dans som underholdning en aften pr uge. Alt andet underholdning har været god.

 
06-10-2023

af Louise F Danmark

Fantastisk og gennemført hotel

Helt igennem fantastisk hotel, med lækker placering og havet i baghaven. Maden, personalet og servicen var helt i top, og hotellet er smukt indrettet. Der var intet at sætte en finger på, så vi kommer glædeligt igen.

 
16-09-2023

af Bettina S

Lækkert hotel

Dette hotel er virkelig lækkert🫶🏻. Vi havde et dejligt værelse med udsigt ud over havet . Personalet var meget hjælpsomme . Det er et hotel man ikke vil hjem fra ☺️🏖️. Det var lækkert at der var håndklæder tilgængelig ved stranden og poolen . Da jeg havde fødselsdag under opholdet , fik jeg kage og bobler af hotellet 🎉

 
06-07-2023

af 598jensf Smørum, Danmark

En ferie vi husker

Alila lever fuld ud op til deres 5 stjerner. Super god service pakket ind i en afslappet atmosfære. Personaler er venligt og smilende og der er generelt en familiær stemning. Vi havde en fantastisk ferie med tre generationer - selv teenagerne hyggede sig. Vi fik snorklet og set en masse fisk lige ud for hotellet, mens de mere magelige kunne nyde frisk bagt pizza og dejlige drinks i strandkanten. Mad og service var helt i top - både i buffetrestauranten og i de forskellige a la carte restauranter.