Mitsis Alila Resort & Spa

 • • Det bedste af det bedste
 • • Bestil værelser med privat pool
 • • Fitness og massage
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser med privat pool for 2-4 personer. Junior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De mange faciliteter
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mitsis Alila Resort & Spa er et stort og luksuriøst All Inclusive-hotel med idyllisk placering direkte på stranden. Der er et skønt poolområde med tre pools heraf en separat børnepool med vandrutsjebaner. Alle hotellets pools er saltvandspools. Ved poolområdet og på stranden er der gratis solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder.

Der et bredt udvalg af gode restauranter på området, hvor alle er en del af All Inclusive-konceptet. Hovedrestauranten serverer morgenmad, frokost og middag, og tilbyder græsk og international mad som buffet, samt madlavningsshows. 4 á la carte-restauranter, som serverer mad fra det italienske, asiatiske, mexicanske og græske køkken. Reservation er nødvendig på á la carte-restauranterne. Pæn påklædning, lange bukser eller pæne shorts for mænd er påkrævet, ikke sandaler, og ikke meget korte kjoler for kvinder. Det er også mindre madhjørner, hvor der blandt andet serveres hamburgere, pandekager samt mezes, souvlaki og gyros. 5 barer, heraf en champagnebar og en vinbar. Både champagne- og vinbaren er kun for voksne gæster. Afternoon tea serveres hver dag. Underholdning og livemusik.

Hotellet tilbyder flere gratis sportsaktiviteter, såsom beachvolley, bordtennis, vandpolo, dart, tennis, kanoer, boccia og aerobics. Gratis fitness-faciliteter. Vandsportscenter med blandt andet vandski, jet ski, bananbåd, katamaraner og vandcykler mod betaling. Spillerum og billard mod betaling. For børnene er der legeplads og minidisco. Heste- og ponyridning kan arrangeres mod betaling ved efterspørgsel.

Spa med indendørs pool, massage og hamam mod betaling (for gæster over 16 år). Gratis wifi på hele hotellet (højere hastighed kan tilkøbes). Roomservice mod betaling døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Enkel, tidlig morgenmad, kl. 04.00-07.00 mod forespørgsel
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
 • Brunch a la carte (for voksne gæster), kl. 09.00-12.00
 • Frokostbuffet kl. 12.30-14.30
 • Afternoon tea, kl. 16.00-19.00
 • Middagsbuffet kl.18.30-21.30 eller á la carte, kl. 19.00-22.00. A la carte skal reserveres på forhånd
 • Sen middagsbuffet 21.30-04.00
 • Frugt og is i strandbaren, kl. 10.00-24.00 (i juli og august), øvrig periode kl. 10-18.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-01.00
 • Underholdning og aktiviteter

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

I 2018 modtog Mitsis Alila Resort & Spa udmærkelsen "Certificate Excellence" af Tripadvisor. Hotellet har også modtaget flere priser og udmærkelser gennem årene.