Mitsis Alila Resort & Spa

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser med privat pool for 2-4 personer. Junior-suiter for 2 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mitsis Alila Resort & Spa er et stort og luksuriøst All Inclusive-hotel med idyllisk placering direkte på stranden. Der er et skønt poolområde med tre pools heraf en separat børnepool med vandrutsjebaner. Alle hotellets pools er saltvandspools. Ved poolområdet og på stranden er der gratis solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder.

Der et bredt udvalg af gode restauranter på området, hvor alle er en del af All Inclusive-konceptet. Hovedrestauranten serverer morgenmad, frokost og middag, og tilbyder græsk og international mad som buffet, samt madlavningsshows. 4 á la carte-restauranter, som serverer mad fra det italienske, asiatiske, mexicanske og græske køkken. Bordreservation er nødvendig på á la carte-restauranterne. Pæn påklædning, lange bukser eller pæne shorts for mænd er påkrævet, ikke sandaler, og ikke meget korte kjoler for kvinder.

Det er også mindre madhjørner, hvor der blandt andet serveres hamburgere, pandekager samt mezes, souvlaki og gyros. 6 barer, heraf en champagnebar og en vinbar. Både champagne- og vinbaren er kun for voksne gæster. Afternoon tea serveres hver dag. Underholdning og livemusik.

Hotellet tilbyder flere gratis sportsaktiviteter, såsom beachvolley, bordtennis, vandpolo, dart, tennis, kanoer, boccia og aerobics. Gratis fitness-faciliteter. Vandsportscenter med blandt andet vandski, jet ski, bananbåd, katamaraner og vandcykler mod betaling. Spillerum og billard mod betaling. For børnene er der legeplads og minidisco. Heste- og ponyridning kan arrangeres mod betaling ved efterspørgsel.

Spa med indendørs pool, massage og sauna mod betaling (for gæster over 16 år). Gratis wifi på hele hotellet (højere hastighed kan tilkøbes). Roomservice mod betaling døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Enkel, tidlig morgenmad i hovedrestauranten, kl. 04.00-07.00 mod forespørgsel
 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.00-10.30
 • Brunch a la carte (for voksne gæster), kl. 08.30-11.30
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-14.30
 • Afternoon tea, kl. 16.00-19.00
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl.18.30-21.30
 • Aften- og natbuffet i hovedrestauranten, 21.30-04.00
 • Valgfri frokost i Burger, kl. 13.00-18.00
 • Valgfri frokost i Ouzeri, kl. 13.00-18.00
 • Valgfri frokost og middag, kl. 12.30-14.30 hhv. 19.00-22.00
 • Valgfri frokost og middag i den græske à la carte-restaurant Ellinadiko, kl. 12.30-14.30 og 19.00-22.00
 • Valgfri frokost og middag i den italienske à la carte-restaurant Italian, kl. 12.30-14.30 og 19.00-22.00
 • Valgfri frokost og middag i den mexicanske à la carte-restaurant Tex-Mex, kl. 12.30-14.30 og 19.00-22.00
 • Valgfri middag i den asiatiske à la carte-restaurant Pan-Asian, kl. 19.00-22.00
 • Pitaretter i Pita Corner, kl. 13.00-21.00
 • Crepes i Crêperi, kl. 08.30-00.30
 • Pizza on the Beach, kl. 10.30-18.00
 • Frugt og is i strandbaren, kl. 10.00-24.00 (i juli og august), øvrig periode kl. 10.00-18.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-01.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation for All Inclusive er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til, der er afgang fra hotellet.

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et dejligt familiehotel beliggende lige ved stranden i Faliraki på Rhodos. Hotellet tilbyder en række aktiviteter for både børn og voksne. All Inclusive-programmet inkluderer både candyfloss og popcorn til børnene. Derudover er der også vandrutsjebaner på hotellet!

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Elysium Resort & Spa

Nyd et ophold på det femstjernede og eksklusive Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt. All Inclusive er inkluderet i de fleste værelser.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool. Morgenmadsbuffet indgår, All Inclusive kan tilkøbes.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbeltværelser eller superior-værelser med privat pool.

Eden Roc

Eden Roc er et dejligt All Inclusive hotel med en god beliggenhed direkte på stranden. Der er to dejlige poolområder og vandrutsjebaner til børnene. All Inclusive er inkluderet, og der er mange restauranter at vælge imellem. For de yngste i familien er der en børneklub og de voksne kan spille tennis og padel eller lære at danse.

Apollo Beach

Mellem den lange og dejlige sandstrand Faliraki og Apollo Beach ligger to hovedbygninger med et dejligt poolområde med pool og børnepool for familiens yngste medlemmer. Her finder du også en stor græsplæne med solstole og parasoller. All Inclusive er inkluderet, og du kan spille både tennis og boule, træne i fitnessrummet og svømme i den opvarmede indendørs pool eller i havets salte bølger.

Faliraki Dream Studios

Faliraki Dream Studios ligger i gåafstand fra både centrum af det populære Faliraki og den smukke strand. Her bor du i rummelige lejligheder, hvor du kan vælge at tilberede en enkel middag og nyde den på terrassen efter en hel dag på stranden, eller hvis du vil spadsere til den nærmeste restaurant, tager det kun et par minutter.

Venezia Resort

Venezia Resort er et dejligt All Inclusive-hotel med flere pools og et vandland for hele familien. For de yngste familiemedlemmer er der to pools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. Der er en hotelbus til stranden i Faliraki tre gange om dagen, som er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at leje din egen bil og opleve flere dejlige strande på Rhodos, hyggelige Lindos og Rhodos by.