Esperides Beach Family Hotel

 • • Aktiviteter for børn
 • • God underholdning
 • • Beliggende nær stranden

Esperides Beach Family Hotel er et godt familiehotel, som ligger lige ved stranden på Rhodos. Hotellet tilbyder mange aktiviteter for voksne og børn. I All Inclusive-programmet indgår der både candyfloss og popcorn til børnene. Hotellet har også egen biograf, samt en lille forlystelsespark.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser superior for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden og der er flere forskellige spise steder i løbet af dagen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Esperides Beach Family Hotel er et dejligt familiehotel på Rhodos. som ligger i smukke frodige omgivelser i Faliraki. Hotellet har et stort poolområde ved stranden med tre pools, heraf en stor børnepool. To vandrutsjebaner for børnene. Solstole og parasoller. Gratis poolhåndklæder.

Hotellet tilbyder en buffetrestaurant, mezerestauranten Kafenion Project og BBQ-restauranten MeAt Sea. Pæn påklædning kræves til middagen, lange bukser for mænd. Flere barer. En af barerne ligger i legeparken og er til børnene. Baren serverer kun gratis kaffe og læskedrikke. Vand i baren mod betaling.

Børneklub i hotellets regi for børn 4-11 år med engelsktalende personale. For børnene er der også en lille forlystelsespark, hvor de kan prøve enkle karruseller, og hvor indgangen er gratis. Legerum og legeplads. Aftenunderholdning flere aftener om ugen. Hotellet har også sin egen biograf, hvor der gratis vises film hver dag. Kl. 18.00-20.00 vises der børnefilm, og kl. 20.00-22.00 vises der familiefilm. To tennisbaner mod betaling. Fitnessrum, vandgymnastik, yoga, boule, minigolf, bordtennis og billard mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Bagagerum. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Parkering. På stranden kan du låne kanoer og vandcykler, øvrige vandsportsaktiviteter er mod betaling. Ingen trafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad i hovedrestauranten, kl. 10.00-11.00
 • Grillbuffet i Food Hall, kl. 12.00-14.30
 • Enkle frokostretter og snacks i restaurant Tutti Frutti, kl. 10.00-18.00
 • Snacks (kolde og varme), kl. 10.00-18.00
 • Kaffe, te og kager, kl. 16.00-18.00
 • Is, kl. 10.00-21.00
 • Popcorn og candyfloss til børnene, kl. 15.00-17.00
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.30-21.00
 • Grillbuffet i Food Hall, kl. 18.00-21.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-01.00

Mænd skal bære lange bukser eller lange shorts. Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

Fra og med sommer 2022 er deponering i receptionen gratis.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Elysium Resort & Spa

Nyd et ophold på det femstjernede Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki og er en oase for hele familien. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbelt- eller superior-værelser med privat pool.

Venezia Resort

Venezia Resort er et dejligt All Inclusive-hotel med flere pools og et vandland for hele familien. For de yngste familiemedlemmer er der to pools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. Der er en hotelbus til stranden i Faliraki tre gange om dagen, som er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at leje din egen bil og opleve flere dejlige strande på Rhodos, hyggelige Lindos og Rhodos by.