Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

 • • Skøn beliggenhed ved stranden
 • • Aktiviteter for børn
 • • Mange tilfredse gæster

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Gæstfriheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa har en stor have med tre pools. Den ene pool har børnesektion samt tre vandrutsjebaner. Gratis poolhåndklæder. Solstole og parasoller. Poolbar og strandbar, som serverer enkle retter. Faliraki-stranden ligger kun et stenkast fra hotellet, og her tilbydes vandsportsaktiviteter og solstole (mod betaling).

Buffetrestauranten Navarone serverer morgenmad, frokost og middag. Hotellet har fem à la carte-restauranter, der serverer græske, italienske, asiatiske, sushi og mexicanske retter. Efter anmodning kan hotellet servere glutenfri og laktosefri retter, retter til diabetikere samt vegetariske og veganske retter.

Hotellet har også en isbar og en crêpes-restaurant. Alle restauranter er inkluderet i All Inclusive. Bordreservation er påkrævet til à la carte-restauranterne. Dresscode - lange bukser til mænd til middag.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa har et stort aktivitetsprogram i dagtimerne for store og små samt aftenunderholdning. Livemusik nogle aftener om ugen. Spa, der tilbyder flere behandlinger og massage mod betaling. Tennis og bordtennis. Udendørs fitnesscenter, vandaerobic, zumba og yoga.

Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Til børnene er der også en cotton candy-vogn, slush-ice i barerne og en isvogn ved stranden og poolen.

Wifi er inkluderet på fællesområder. Vaskeservice mod betaling.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Kontinental morgenmad, kl. 4.00-6.30, i restauranten Navarone.
 • Morgenbuffet, kl. 7.00-10.30, i restauranten Navarone.
 • Brunch á la carte, kl. 9.00-12.00.
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.00-18.00.
 • Is og crepes, kl. 10.00-02.00.
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30, i restauranten Navarone.
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30.
 • Aften- og natbuffet, kl. 22.00-4.00, i restauranten Navarone.
 • Valgfri frokost, kl. 13.00-18.00, i Burger.
 • Valgfri frokost, kl. 13.00-18.00, i Ouzeri.
 • Valgfri frokost og aftensmad, kl. 12.30-14.30 hhv. kl. 19:00-22:00, i den græske à la carte restaurant Ellinadiko.
 • Valgfri frokost og aftensmad, kl. 12.30-14.30 hhv. kl. 19:00-22:00, i den italienske à la carte italienske restaurant.
 • Valgfri frokost og aftensmad, kl. 12.30-14.30 hhv. kl. 19:00-22:00, i den mexicanske à la carte restaurant Tex-Mex.
 • Valgfri middag, kl. 19:00-22:00, i den asiatiske à la carte restaurant.
 • Pitaretter, kl. 13.00-21.00, i Pita Corner.
 • Crepes, kl. 08.30-00.30, i Creperie.
 • Pizza på stranden, kl. 10.30-18.00.
 • Ubegrænset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinks, kl. 10.00-24.00.
 • Eftermiddagste/kaffe, kl. 17.00-19.00.
 • Underholdning og aktiviteter.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • Trapper og niveauforskelle indenfor hotelområdet
 • Hotellet ligger centralt i Faliraki, musik fra barer og det offentlige liv kan opfattes som forstyrrende i højsæsonen
 • Lokaltrafik

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et godt familiehotel, som ligger lige ved stranden på Rhodos. Hotellet tilbyder mange aktiviteter for voksne og børn. I All Inclusive-programmet indgår der både candyfloss og popcorn til børnene. Hotellet har også egen biograf, samt en lille forlystelsespark.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Elysium Resort & Spa

Nyd et ophold på det femstjernede Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki og er en oase for hele familien. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbelt- eller superior-værelser med privat pool.

Venezia Resort

Venezia Resort er et dejligt All Inclusive-hotel med flere pools og et vandland for hele familien. For de yngste familiemedlemmer er der to pools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. Der er en hotelbus til stranden i Faliraki tre gange om dagen, som er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at leje din egen bil og opleve flere dejlige strande på Rhodos, hyggelige Lindos og Rhodos by.