Venezia Resort

Venezia Resort er et dejligt All Inclusive-hotel med flere pools og et vandland for hele familien. For de yngste familiemedlemmer er der to pools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. Der er en hotelbus til stranden i Faliraki tre gange om dagen, som er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at leje din egen bil og opleve flere dejlige strande på Rhodos, hyggelige Lindos og Rhodos by.

Tillykke Grækenland!

I dag den 25. marts fejrer vi Grækenlands nationaldag! Lige nu får du 500,- i rabat pr. person på alle rejser til Grækenland for sommer 2023. Gælder kun i dag!

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 2,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Venezia Resort byder på udsigt over havet og tre store poolområder for hele familien samt et sjovt vandland, hvor man kan tilbringe dagene - og det bedste af det hele er, at der er adgang for alle. Hvis du har lyst til at bade i havet, har hotellet en shuttlebus til stranden inkluderet.

Det ene poolområde har en pool og en separat børnepool, det andet poolområde har en pool, og det tredje område er vandparken, som er en stor separat børnepool med flere sjove vandrutsjebaner og en dybere pool med tre vandrutsjebaner for de større børn. Der er solstole og parasoller ved hvert poolområde. To poolbarer. Som gæst på Venezia Resort har hele familien gratis adgang til vandparken, som er åben fra kl. 11.00 til 15.00 fra 1. maj til 31. maj og 1. oktober til 31. oktober. I højsæsonen, fra 1. juni til 30. september, er parken åben fra kl. 11.00 til 17.00. Hotellets bus kører 3 gange om dagen til og fra stranden - bestilles i receptionen og er gratis.

Venezia Resorts Venus-buffetrestaurant serverer morgenmad, frokost og middag. Der er også en bar, som er åben om aftenen. To poolbarer.

Seks dage om ugen underholder hotellets aktivitetsteam med forskellige aktiviteter, sport og underholdning. Billard mod betaling. Fitnessrum. Massage mod betaling. Legeplads. Hotellet tilbyder transport til Kalitheas Village én gang om dagen med et 3 timers stop.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Trapper og niveauforskelle inden for og uden for hotellet. Der er ca. 2 km til stranden og Falirakis centrum, og der er en stejl stigning fra Faliraki til hotellet.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i Venus-restauranten kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet i Venus-restauranten kl. 13.00-14.30
  • Middagsbuffet i Venus-restauranten kl. 19.00-21.00
  • Pizza, pita gyros og Burgarei Venezia Tasty Corner, 11.00-17.00
  • Is på Venezia Tasty Corner, kl. 11.00-18.00
  • Ubegrænsede lokale forfriskninger, øl, vin og drinks i alle hotellets barer kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen og hele afrejsedagen.

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et godt familiehotel, som ligger lige ved stranden på Rhodos. Hotellet tilbyder mange aktiviteter for voksne og børn. I All Inclusive-programmet indgår der både candyfloss og popcorn til børnene. Hotellet har også egen biograf, samt en lille forlystelsespark.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Elysium Resort & Spa

Nyd et ophold på det femstjernede Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki og er en oase for hele familien. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbelt- eller superior-værelser med privat pool.