Venezia Resort

Venezia Resort er et dejligt All Inclusive-hotel med flere pools og et vandland for hele familien. For de yngste familiemedlemmer er der to pools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. Der er en hotelbus til stranden i Faliraki tre gange om dagen, som er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at leje din egen bil og opleve flere dejlige strande på Rhodos, hyggelige Lindos og Rhodos by.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,6 ud af 10
Baseret på 76 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 2,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Venezia Resort byder på udsigt over havet og tre store poolområder for hele familien samt et sjovt vandland, hvor man kan tilbringe dagene - og det bedste af det hele er, at der er adgang for alle. Hvis du har lyst til at bade i havet, har hotellet en shuttlebus til stranden inkluderet.

Det ene poolområde har en pool og en separat børnepool, det andet poolområde har en pool, og det tredje område er vandparken, som er en stor separat børnepool med flere sjove vandrutsjebaner og en dybere pool med tre vandrutsjebaner for de større børn. Der er solstole og parasoller ved hvert poolområde. To poolbarer. Som gæst på Venezia Resort har hele familien gratis adgang til vandparken, som er åben fra kl. 11.00 til 15.00 fra 1. maj til 31. maj og 1. oktober til 31. oktober. I højsæsonen, fra 1. juni til 30. september, er parken åben fra kl. 11.00 til 17.00. Hotellets bus kører 3 gange om dagen til og fra stranden - bestilles i receptionen og er gratis.

Til sommeren 2024 har Venezia Resort åbnet et separat område for gæster over 18 år, Marakech Oasis of Pleasure. Her finder du en solstole og solsenge og en bar. Balissenge er tilgængelige mod betaling. Restauranten Azur Creative Cuisine and Cocktails serverer mad med indflydelse fra det marokkanske køkken og middelhavskøkkenet, og der skal reserveres bord. Spa med forskellige typer behandlinger, alle mod betaling. Læskedrikke, lokal vin og øl indgår, andre drikkevarer mod betaling. Området er åbent 6 dage om ugen mellem 10.00 og 18.00.

Venezia Resorts Venus-buffetrestaurant serverer morgenmad, frokost og middag. Der er også en bar, som er åben om aftenen. To poolbarer.

Seks dage om ugen underholder hotellets aktivitetsteam med forskellige aktiviteter, sport og underholdning. Billard mod betaling. Fitnessrum. Massage mod betaling.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Trapper og niveauforskelle inden for og uden for hotellet. Der er ca. 2 km til stranden og Falirakis centrum, og der er en stejl stigning fra Faliraki til hotellet.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i Venus-restauranten kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet i Venus-restauranten kl. 13.00-14.30
  • Middagsbuffet i Venus-restauranten kl. 18.30-21.30
  • Pizza, pita gyros og Burgere i La Piazza, 11.00-17.00
  • Is i La Piazza, kl. 11.00-17.30
  • Ubegrænsede lokale forfriskninger, øl, vin og drinks i alle hotellets barer kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen og hele afrejsedagen.

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et dejligt familiehotel beliggende lige ved stranden i Faliraki på Rhodos. Hotellet tilbyder en række aktiviteter for både børn og voksne. All Inclusive-programmet inkluderer både candyfloss og popcorn til børnene. Derudover er der også vandrutsjebaner på hotellet!

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Elysium Resort & Spa

Nyd et ophold på det femstjernede og eksklusive Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Amada Colossos

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt. All Inclusive er inkluderet i de fleste værelser.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool. Morgenmadsbuffet indgår, All Inclusive kan tilkøbes.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbeltværelser eller superior-værelser med privat pool.

Eden Roc

Eden Roc er et dejligt All Inclusive hotel med en god beliggenhed direkte på stranden. Der er to dejlige poolområder og vandrutsjebaner til børnene. All Inclusive er inkluderet, og der er mange restauranter at vælge imellem. For de yngste i familien er der en børneklub og de voksne kan spille tennis og padel eller lære at danse.

Apollo Beach

Mellem den lange og dejlige sandstrand Faliraki og Apollo Beach ligger to hovedbygninger med et dejligt poolområde med pool og børnepool for familiens yngste medlemmer. Her finder du også en stor græsplæne med solstole og parasoller. All Inclusive er inkluderet, og du kan spille både tennis og boule, træne i fitnessrummet og svømme i den opvarmede indendørs pool eller i havets salte bølger.

Faliraki Dream Studios

Faliraki Dream Studios ligger i gåafstand fra både centrum af det populære Faliraki og den smukke strand. Her bor du i rummelige lejligheder, hvor du kan vælge at tilberede en enkel middag og nyde den på terrassen efter en hel dag på stranden, eller hvis du vil spadsere til den nærmeste restaurant, tager det kun et par minutter.