Bedømmelse af Mitsis Alila Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 160 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
De mange tilbud på stedet
-

Bekræftet køb : 2022-07-03


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-27


10 ud af 10

+
Betjeningen samt maden
-

Bekræftet køb : 2022-06-12


9 ud af 10

+
God service
-

Bekræftet køb : 2022-06-12


7 ud af 10

+
Lækkert værelse
-

Bekræftet køb : 2022-06-06


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-05-30


9 ud af 10

+
God service, personalet, faciliteter
-

Bekræftet køb : 2022-05-29


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-05-25


10 ud af 10

+
Personalet var utroligt serviceminded, altid smilende og imødekommende, stor variation i mad med forskellige restauranter var virkeligt godt. Opholdet var med All Inclusive og det var alt var gratis selv med minibaren på værelset, hvor der også var flaskevand
-

Bekræftet køb : 2022-04-24


10 ud af 10

+
Personalets glæde
-

Bekræftet køb : 2022-04-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

3222 bedømmelser
Meget godt
 
2637
Godt
 
364
Middel
 
151
Mindre godt
 
46
Dårligt
 
24

5 nyeste bedømmelser

12-09-2018

af Marianne K Mørkhøj, Copenhagen, Denmark

Vores 4 ophold på dette skønne hotel

Igen havde vi købt værelse med privat terrasse og pool. Vi havde set mail ang værelses valg, vi vil gerne bo i nr 935. Denne gang blev det i nr 936 og det var vi fint tilfredse med. Igen var det rigtig hyggeligt at gense alle de ansatte. Have en hel uge hvor vi ikke laver andet en bade, spise, bade, spise og sove.. I år var dog lidt anderledes da jeg ikke kan tåle solen mere. Der er desvære ikke parasoller på de private terrasser. Så jeg kunne ikke sidde uden for sammen med fruen. Og måtte have uv hæmmende tøj på i vandet, så vi må nok finde en anden ferie form til næste år. Det har virkelig været en skøn uge i gode omgivelser og alle de skønne mennesker som er ansat. Fra reception, tjenere, rengøring, alle, Tak

 
24-09-2017

af I2469XXbriank Silkeborg, Danmark

Kristensen fra Silkeborg, DK

Efter endnu en pragtfuld ferieuge på Alila (vores 6. besøg) vil vi gerne give stor ros til stedet. Tak til et fremragende og serviceorienteret personale, Hotellet indeholder alt hvad der kan tænkes at medvirke til en god ferie. Stor ros til restauranternes for god mad.

 
20-09-2017

af amiras959 Svendborg, Danmark

Luksus

Dette hotel har alt hvad man ønsker sig, hvad ang. Luksus. Deres mad er lækkert, ligemeget om man vælger buffet eller en af de andre små hyggelige restauranter de har på hotellet. Betjeningen er i top, de er søde og hjælpsomme. Super sted uden børn, da det ikke er børnevenligt, man kan da godt have børn med, men tænker det vil være for kedeligt for dem. Jeg kan varmt anbefale dette hotel.

 
12-09-2017

af Marianne K Mørkhøj, Copenhagen, Denmark

Skønt hotel - Som tager all inclusive konceptet et skridt videre

Lige hjem kommet efter en skøn uge. Dog startede opholdet lidt øv da vores værelse med privat pool ikke var klar til os før om aftnen. Det bør ikke kunne ske ! Vi havde inden opholdet skrevet nogle ønsker om hvilke værelse vi ville fortrække at bo i, da det var vores 3 besøg, og vi fik værelse nr 935. Da det blev klart. Imens vi skuffede måtte vente fik vi et værelse på 3 sal. Der kunne vi så sidde og nyde udsigten, som helt klart er flot, men når man siden november har glædet sig til at ankomme og dyppe sig i egen pool var vi ret skuffet. Det skulle dog ikke sætte resten af ferien i en dårlig skygge. Resten af ferien var skøn - det lykkes os at få bord på den Græske restaurant og det var helt klart en smags mæssigt oplevelse. Buffet restauranten er også helt i top og jeg holder meget af at smage de forskellige retter. Det var hyggeligt at gense alle de søde ansatte som også kunne genkende os. Vores rengøring i værelse 935 er dygtig og sød, og vi har mødt hende ved vores tidligere ophold også. Vi regner med at komme igen til sept 2018.

 
03-08-2017

af Matildedahl Humlebæk, Danmark

Skønt hotel med god service og lækker mad

Vi havde et skønt ophold i juli. Maden var fantastisk og værelset var rent, lyst og lækkert. Servicen var i top. Vi havde især gode oplevelser med tjenerne på restauranterne og rengøringspersonalet, som var virkelig rare. Pigerne i lobbyen virkede desværre lidt arrogante, men alt i alt var personalet smilende og servisemindede. Kan virkelig anbefale dette hotel til andre børnefamilier.