Bedømmelse af Mitsis Alila Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 143 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
9,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
Da vi endelig fik vores værelse på dag 2
-
Vi fik ikke det værelse, vi havde bestilt. Det skete på anden dagen om eftermiddagen. Personalet var ikke serviceminded. Men det var jo ikke vores skyld, at vi ikke fik det værelse, som vi havde bestilt og betalt for. Det er umuligt at booke reservation på restauranterne. Fint at I skriver det, men det er ikke virkeligheden.

Bekræftet køb : 2021-07-29


10 ud af 10

+
Det hele. Service, mad belligehed.
-
At der er liggestole nok til alle gæster - uden at man skal stå op kl 8 for at spærre stole. Lugten fra afløb på badeværelset

Bekræftet køb : 2021-07-29


8 ud af 10

+
Helheden - alt hotellet tilbød alt, både biludlejning, strandstole mv. så det vat nemt at lave aftaler.
-
Mere styr på strandstolene. Det var for mange der reserverede med håndklæder mv, uden at nogen dukkede op. Personalet kunne godt vente med aggressive med at fjerne “ulovligt” reserverede stole. Generelt var den interne kommunikation blandt receptionspersonalet dårlig. Der var dårlig opfølgning og samarbejde. F.eks. Ville jeg gerne have haft værelset længere den sidste dag. Det fik jeg flere forskellige råd omkring. Og det endte med ikke at kunne lade sig gøre, da jeg ikke havde gjort det rigtigt. Herefter skulle vi i stedet checke ud og reservere et baderum. Det gik også galt for dem. Det var tilsyneladende ikke blevet noteret korrekt, så vi måtte vente over en halv time efter det aftalte tidspunkt, før vi kunne komme i gang med at gøre os klar til afrejse.

Bekræftet køb : 2021-07-26


9 ud af 10

+
Hotelpersonalet - de var meget venlige, hjælpsomme og imødekommende. Har aldrig oplevet lignende. Helt fantastisk personale.
-
Vi boede under en af restauranterne. Det betød at vi vågnede kl. 07. da restauranten åbnede.

Bekræftet køb : 2021-07-19


10 ud af 10

+
Servicen, uanset havd vi spurgte om, blev vi mødt med smil og venlighed, men alt spillede generelt. Det eneste vi savnede, var hold med træning udendørs, men ike noget der gjorde det mindste ved den samlede oplevelse.
-
Vi syntes alt var helt perfekt, et af de bedste All Inclusive hoteller vi har været på nogensinde.

Bekræftet køb : 2021-07-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-18


5 ud af 10

+
-
Værelserne trænger til renovering, udvalget af TV kanaler udvides, bedre senge,

Bekræftet køb : 2021-07-12


10 ud af 10

+
god service, lækre omgivelser, god mad. Kan klart anbefales både med og uden børn.
-

Bekræftet køb : 2021-07-12


10 ud af 10

+
Beliggenhed og standard
-

Bekræftet køb : 2021-07-11


10 ud af 10

+
-
Musik i massage rum var ikke afspændingsmusik

Bekræftet køb : 2021-07-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

2806 bedømmelser
Meget godt
 
2296
Godt
 
323
Middel
 
125
Mindre godt
 
41
Dårligt
 
21

5 nyeste bedømmelser

12-09-2018

Indlæg af Marianne K Mørkhøj, Copenhagen, Denmark

Vores 4 ophold på dette skønne hotel

Igen havde vi købt værelse med privat terrasse og pool. Vi havde set mail ang værelses valg, vi vil gerne bo i nr 935. Denne gang blev det i nr 936 og det var vi fint tilfredse med. Igen var det rigtig hyggeligt at gense alle de ansatte. Have en hel uge hvor vi ikke laver andet en bade, spise, bade, spise og sove.. I år var dog lidt anderledes da jeg ikke kan tåle solen mere. Der er desvære ikke parasoller på de private terrasser. Så jeg kunne ikke sidde uden for sammen med fruen. Og måtte have uv hæmmende tøj på i vandet, så vi må nok finde en anden ferie form til næste år. Det har virkelig været en skøn uge i gode omgivelser og alle de skønne mennesker som er ansat. Fra reception, tjenere, rengøring, alle, Tak

 
24-09-2017

Indlæg af I2469XXbriank Silkeborg, Danmark

Kristensen fra Silkeborg, DK

Efter endnu en pragtfuld ferieuge på Alila (vores 6. besøg) vil vi gerne give stor ros til stedet. Tak til et fremragende og serviceorienteret personale, Hotellet indeholder alt hvad der kan tænkes at medvirke til en god ferie. Stor ros til restauranternes for god mad.

 
20-09-2017

Indlæg af Amira S Svendborg, Danmark

Luksus

Dette hotel har alt hvad man ønsker sig, hvad ang. Luksus. Deres mad er lækkert, ligemeget om man vælger buffet eller en af de andre små hyggelige restauranter de har på hotellet. Betjeningen er i top, de er søde og hjælpsomme. Super sted uden børn, da det ikke er børnevenligt, man kan da godt have børn med, men tænker det vil være for kedeligt for dem. Jeg kan varmt anbefale dette hotel.

 
12-09-2017

Indlæg af Marianne K Mørkhøj, Copenhagen, Denmark

Skønt hotel - Som tager all inclusive konceptet et skridt videre

Lige hjem kommet efter en skøn uge. Dog startede opholdet lidt øv da vores værelse med privat pool ikke var klar til os før om aftnen. Det bør ikke kunne ske ! Vi havde inden opholdet skrevet nogle ønsker om hvilke værelse vi ville fortrække at bo i, da det var vores 3 besøg, og vi fik værelse nr 935. Da det blev klart. Imens vi skuffede måtte vente fik vi et værelse på 3 sal. Der kunne vi så sidde og nyde udsigten, som helt klart er flot, men når man siden november har glædet sig til at ankomme og dyppe sig i egen pool var vi ret skuffet. Det skulle dog ikke sætte resten af ferien i en dårlig skygge. Resten af ferien var skøn - det lykkes os at få bord på den Græske restaurant og det var helt klart en smags mæssigt oplevelse. Buffet restauranten er også helt i top og jeg holder meget af at smage de forskellige retter. Det var hyggeligt at gense alle de søde ansatte som også kunne genkende os. Vores rengøring i værelse 935 er dygtig og sød, og vi har mødt hende ved vores tidligere ophold også. Vi regner med at komme igen til sept 2018.

 
03-08-2017

Indlæg af Matildedahl Humlebæk, Danmark

Skønt hotel med god service og lækker mad

Vi havde et skønt ophold i juli. Maden var fantastisk og værelset var rent, lyst og lækkert. Servicen var i top. Vi havde især gode oplevelser med tjenerne på restauranterne og rengøringspersonalet, som var virkelig rare. Pigerne i lobbyen virkede desværre lidt arrogante, men alt i alt var personalet smilende og servisemindede. Kan virkelig anbefale dette hotel til andre børnefamilier.