Amada Colossos

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser superior for 2-4 personer. Junior-suiter for 2-3 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten, alt fungerede.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Med sin beliggenhed på stranden inviterer Amada Colossos dig til dejlige stranddage. Her er et stort poolområde med en lang pool, der strækker sig gennem næsten hele hotelområdet samt en poolbar. Ved poolen er der solstole, parasoller og håndklæder. Poolen er opdelt i en familiesektion og en voksenafdeling, der kun byder gæster over 18 år velkommen. I voksenafdelingen er der en swim-up bar, og i familiesektionen er der også en swim-up bar, der er tilpasset familier, hvor der serveres slush ice, juice og iste.

Hotellet har også en populær vandpark (åben kl. 10.30-17.30) med flere vandrutsjebaner, en lazy river og en børnepool med vandleg. Der er også en legeplads og en pool. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar, der serverer enkle retter som toast, pizzaslices og græsk salat.

Hotellets strand har gratis solstole og parasoller, samt en snackbar, der serverer enkle retter såsom sandwiches, gyros, burgere, frugt og kager samt en bar.

Amada Colossos har en buffetrestaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag. Buffetrestauranten har en separat del, der kun byder voksne over 18 år velkommen. Hotellet har også en græsk, en italiensk og en asiatisk à la carte-restaurant. På alle restauranter skal man have pæn påklædning, lange bukser til mænd. Ud over restauranterne er der to barer, hvoraf den ene kun byder voksne velkommen efter 21.00.

Gratis wifi. Gratis bordtennis, tennis og beachvolley. Billard mod betaling. Spa, der tilbyder forskellige behandlinger mod betaling. Supermarked og en lille butik. Vasketøjsservice mod betaling. Hotellet ligger ca. 3 km uden for Faliraki centrum og ca. 2 kilometer fra Kalithea.

Måltider

All Inclusive indgår i værelsestyperne dobbeltværelser, familie-værelser og familie-værelser superior. Denne All Inclusive kaldes Golden Ultra All Inclusive af hotellet.

For gæster som booker junior-suiter indgår All Inclusive, som hotellet kalder Diamond Ultra All Inclusive.

Hvis man booker suiter, indgår morgenmadsbuffet.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
 • Frokost i buffetrestauranten, kl. 13.00-15.00
 • Middag i buffetrestauranten, kl. 18.30-21.30
 • Middag på den italienske-, græske- og asiatiske restaurant, kl. 19.00-22.00. Et besøg pr. uge og restaurant. Booking kræves
 • Snacks/enklere retter i strandbaren, kl 11.00-18.00
 • Enklere retter i baren ved vandparken, kl. 11.00-17.30
 • Lokale drikkevarer, øl, vin og sodavand ad libitum, kl. 07.00-24.00

For gæster som booker junior-suiter, indgår desuden (Diamond Ultra All Inclusive):

 • Lounge som er åben døgnet rundt, hvor morgenmaden indtages. Resten af døgnet serveres her snacks og drikkevarer
 • Ubegrænset med besøg i den italienske-, græske- og asiatiske restaurant. Reservation kræves
 • Gratis solstole og parasoller i en reserveret del på stranden
 • Ved ankomst er minibaren fyldt med 2 flasker vand, 2 sodavand og 2 juice

Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder