Club-værelse

Club værelse med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge og en sofa. Gratis wifi, aircondition (i højsæsonen) og deponering. Køleskab - en flaske vin og en flaske vand er inkluderet ved ankomsten. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med jacuzzi og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Gæster som bor i club-værelserne har mulighed for at spise morgenmad på hotellets tagrestaurant, Senses Café. Ydermere har de også adgang til hotellets Elite Club Lounge, der serverer frugt og snacks samt varme og kolde drikkevarer. Der er også privat ind- og udcheckning.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelse med balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng eller sovesofa. Gratis wifi, aircondition (i højsæsonen) og deponering. Køleskab - en flaske vin og en flaske vand er inkluderet ved ankomsten. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition (i højsæsonen) og deponering. Køleskab - en flaske vin og en flaske vand er inkluderet ved ankomsten. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Junior-suite

Junior-suite med balkon og havudsigt. Junior-suiten består af et opholdsrum og et soveværelse adskilt af skydedøre. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition (i højsæsonen) og deponering. Nespresso maskine. Køleskab - en flaske vin og en flaske vand er inkluderet ved ankomst. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser, det ene med jacuzzi og det andet med bruser. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Gæster som bor i junior-suiterne har mulighed for at spise morgenmad på hotellets tagrestaurant, Senses Café. Ydermere har de også adgang til hotellets Elite Club Lounge, der serverer frugt og snacks samt varme og kolde drikkevarer. Der er også privat ind- og udcheckning.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suite

Suite med balkon og havudsigt. Suiten består af et soveværelse og et opholdsrum med sofagruppe og spisebord. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition (i højsæsonen) og deponering. Køleskab - en flaske vin og en flaske vand er inkluderet ved ankomsten. Nespressomaskine. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Hårtørrer. Badeværelse med jacuzzi og bruser samt separat toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer i suiten.

Gæster som bor i suiterne har mulighed for at spise morgenmad på hotellets tagrestaurant, Senses Café. Ydermere har de også adgang til hotellets Elite Club Lounge, der serverer frugt og snacks samt varme og kolde drikkevarer. Der er også privat ind- og udcheckning.

Værelsesstørrelse: Ca. 64 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelse

Superior-værelse med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge og sofa. Gratis wifi, aircondition (i højsæsonen) og deponering. Køleskab - en flaske vin og en flaske vand er inkluderet ved ankomsten. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med jacuzzi og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2 personer.