Bedømmelse af Elysium Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 69 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Pool
-
Rengøring og ledelse

Bekræftet køb : 2021-07-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

2348 bedømmelser
Meget godt
 
1796
Godt
 
407
Middel
 
93
Mindre godt
 
33
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

15-07-2021

Indlæg af florag392 København, Danmark

Fint pool og stenstrand

Fint hotel. Professionelt. Personale er søde og hjælpsomme. Hotellets strand er stenstrand. Dog med flot udsigt. Maden var god. Maden var god og variant. Ligeledes rengøringen også. Poolen er flot, rent og hyggeligt. Busstoppestedet er lige foran hotellet så det er nemmere og billigere at komme omkring

 
18-10-2017

Indlæg af Sarit Grube V

Afslutningen skal altid være god - her faldt de på servicen.

Vi var på familieferie på dette hotel fra d. 11-18. oktober 2017. Generelt lækkert hotel, pænt værelse med udsigt, skøn mad og pool og tæt på stranden. (Dvs. 5 stjernet efter græsk standard). Dog have vi en træls afslutning da vi skulle rejse fra hotellet, trods den gennemgående gode service, stoppede dette da vi desværre ved udtjekningen skulle bruge tid på at diskutere med en meget lidt serviceminded receptionist om hvorvidt det er vores ansvar som kunder at vide at en “early breakfast” kun består af kage. Vi skulle forlade hotellet kl 4 om morgen og var derfor dagen før forbi receptionen og at høre om vi kunne få serveret lidt morgenmad på værelset til vores 4 årlige søn. Det ville de gerne arrangere og gjorde os opmærksom på at “morgenmad” faktisk var inkluderet nu hvor vi skulle afsted inden hotellets morgenbuffet blev serveret. Hvilket vi synes var god service. Da det så blev serveret på værelset var det kun bestående af sandkage, hvilket vi tænkte var en misforståelse, da morgenmad for os som min. inkluderer noget brød og lidt smør eller pålæg. Det mente receptionisten ikke og hun var noget flabet i hendes retorik om at det burde vi da have vist, når nu det hedder “early breakfast” og køkkenet ikke er åbent. Selvom dette fremstår som en relativt lille ting, bør hotellet vide at vi som mennesker ofte husker den sidste oplevelse som det som danner mening for den samlede oplevelse. Dette burde et 5 stjernet hotel som desuden har vundet diverse priser vide. Her skulle der bare været blevet svaret “We are sorry mam, can we fixe something for your son to go”. Men det blev der ikke og det endte i en kedelig situation, men en træt og sulten søn og dårlig stemning. Derfor kun de 3 stjerner fra os, da de desværre faldt på servicen med en påståelig og flabet receptionist til sidst.

 
21-06-2017

Indlæg af 782kasperj

Fantastisk hotel.

Utrolig imødekommende, hjælpsomt og smilende personale, flotte rene omgivelser og værelser. Maden til morgenmads- og aftenbuffet lækkert og varieret fra dag til dag. Vi kan varmt anbefale hotellet til en afslappende ferie.

 
16-09-2014

Indlæg af DodongDJ

Beskidt og uprofessionelt

Dette hotel holder ikke i længden. Service er i top men den dækker kun for den ekstreme mangel på kvalitet hvad angår rengøring og mad. Rengøringen er seriøs mangelfuld selv på superior værelse , hvor spa var så beskidt, at da det blev aktiveret så fylde det vandet i karet med brun ildelugtende snavs og slam. Endvidere er kvaliteten af maden i buffet af meget ringe standard taget prisen for ophold med morgenmad og aftensmad i betragtning. Kan på ingen måder anbefales

 
11-10-2013

Indlæg af bsjsbilleder Svendborg, Danmark

Mangler en anelse til de 5 stjerner.

Dejligt hotel med rene og pæne værelser, venligt personale og dejlig mad. Der mangler dog et par detaljer i mine øjne, for at kunne leve op til de 5 stjerner. Det kunne være: Kaffe/the faciliteter på værelset, Bedre solsenge ved pool og strand. Servering ved stranden. Møbler på den store udsigtsterrasse på 7. etage ved siden af værelse 2715.