Amada Colossos

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Amada Colossos er et stort og moderne All Inclusive-hotel, der tilbyder den bedste beliggenhed ved stranden. Hotellet har egen vandpark med flere vandrutsjebaner. Hvis du rejser uden børn, findes her en pool og en del af restauranten, der kun er for voksne gæster. Pæne værelser og flere af dem tilbyder skøn havudsigt. All Inclusive er inkluderet i de fleste værelser.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser superior for 2-4 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Super service, flot rengjort hele tiden, hjælpsomme, flot hotel, flotte pools, smilende og imødekommende.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Med sin beliggenhed på stranden inviterer Amada Colossos dig til dejlige stranddage. Her er et stort poolområde med en lang pool, der strækker sig gennem næsten hele hotelområdet samt en poolbar. Ved poolen er der solstole, parasoller og håndklæder. Poolen er opdelt i en familiesektion og en voksenafdeling, der kun byder gæster over 18 år velkommen. I voksenafdelingen er der en swim-up bar, og i familiesektionen er der også en swim-up bar, der er tilpasset familier, hvor der serveres slush ice, juice og iste.

Hotellet har også en populær vandpark (åben kl. 10.30-17.30) med flere vandrutsjebaner, en lazy river og en børnepool med vandleg. Der er også en legeplads og en pool. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar, der serverer enkle retter som toast, pizzaslices og græsk salat.

Hotellets strand har gratis solstole og parasoller, samt en snackbar, der serverer enkle retter såsom sandwiches, gyros, burgere, frugt og kager samt en bar.

Amada Colossos har en buffetrestaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag. Buffetrestauranten har en separat del, der kun byder voksne over 18 år velkommen. Hotellet har også en græsk, en italiensk og en asiatisk à la carte-restaurant. På alle restauranter skal man have pæn påklædning, lange bukser til mænd og bordreservation er påkrævet. Ud over restauranterne er der to barer, hvoraf den ene kun byder voksne velkommen efter 21.00.

Gratis bordtennis, bueskydning, beachvolley og tennis - udstyr mod betaling. Fitnessrum. Spa med sauna der tilbyder forskellige behandlinger - alt sammen mod betaling. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 5-12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på fællesområder. Supermarked og en lille butik. Vasketøjsservice mod betaling. Hotellet ligger ca. 3 km uden for Faliraki centrum og ca. 2 kilometer fra Kalithea.

Måltider

Dobbeltværelser, deluxe-værelser, familie-værelser og familie-værelser superior:
Indgår:

 • All Inclusive

Suiter:
Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.30-21.30
 • Én middag på den italienske restaurant, én middag den græske eller én middag på den asiatiske restaurant pr. uge er indgår, kl. 19.00-22.00. Gælder for ophold på hotellet på minimum 7 nætter.
 • Snacks/enklere retter i strandbaren, kl 10.30-18.00.
 • Enklere retter i baren ved vandparken, kl. 11.00-17.30
 • Lokale drikkevarer, øl, vin og sodavand ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Esperos Mare Resort er et All-inclusive hotel, som ligger direkte på stranden Faliraki-stranden. Her venter et stort poolområde med flere pools, træningsmuligheder og en afslappende spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa er et All Inclusive-hotel for dig som ikke vil nøjes med andet end det bedste. Her nyder du et luksusliv på stranden med alt hvad det indebærer. Både du og børnene får chancen for at holde ferie i top omgivelser - og hvis I har lyst, kan I booke et familie-værelse med helt privat pool.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa er et stilrent All Inclusive-hotel med høj kundetilfredshed beliggende ved måske den bedste strand på Rhodos - Faliraki-stranden. Her findes et stort og flot poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter, der indgår i All Inclusive.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel er et dejligt familiehotel beliggende lige ved stranden i Faliraki på Rhodos. Hotellet tilbyder en række aktiviteter for både børn og voksne. All Inclusive-programmet inkluderer både candyfloss og popcorn til børnene. Derudover er der også vandrutsjebaner på hotellet!

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort er et fint og vellidt voksenhotel, der er højt beliggende med fantastisk udsigt over havet. Her bor i pæne værelser, og har mulighed for at booke værelser med enten privat pool værelser med delt pool.

Elysium Resort & Spa

Nyd et ophold på det femstjernede og eksklusive Elysium Resort & Spa nær de berømte kilder i Kalithea. Her venter roen, både ved poolen, stranden og i hotellets spa.

Epsilon

Epsilon har en god beliggenhed nær den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et lille poolområde, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort er et stilfuldt hotel i Faliraki på Rhodos østkyst. Fra hotellet har du en storslået udsigt over havet. Hotellet har et stort og indbydende poolområde og der er i alt fem pools at køle af i. Ønsker du endnu en pool, kan du booke en junior-suite med privat pool.

Blue Sea Beach Resort

All Inclusive-hotellet Blue Sea Beach Resort ligger direkte på stranden i Faliraki. Her kan du bade i flere pools, og de mindste i familien har deres egen pool med en spændende vandrutsjebane. Du træner i hotellets fitnessrum, deltager i en vandpolokamp, udfordrer familien i dart eller spiller tennis på egen hånd. Lune aftener kan bruges på at spise god mad og se et show.

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa

Casa Cabana Boutique Hotel & Spa ligger tæt på stranden i Faliraki og er et stilfuldt hotel for gæster over 18 år. Indretningen er inspireret af naturens farver og materialer. Slap af i spaen med en afslappende massage eller i dampbadet, og nyd de fine dobbeltværelser eller superior-værelser med privat pool.

Eden Roc

Eden Roc er et dejligt All Inclusive hotel med en god beliggenhed direkte på stranden. Der er to dejlige poolområder og vandrutsjebaner til børnene. All Inclusive er inkluderet, og der er mange restauranter at vælge imellem. For de yngste i familien er der en børneklub og de voksne kan spille tennis og padel eller lære at danse.

Apollo Beach

Mellem den lange og dejlige sandstrand Faliraki og Apollo Beach ligger to hovedbygninger med et dejligt poolområde med pool og børnepool for familiens yngste medlemmer. Her finder du også en stor græsplæne med solstole og parasoller. All Inclusive er inkluderet, og du kan spille både tennis og boule, træne i fitnessrummet og svømme i den opvarmede indendørs pool eller i havets salte bølger.

Faliraki Dream Studios

Faliraki Dream Studios ligger i gåafstand fra både centrum af det populære Faliraki og den smukke strand. Her bor du i rummelige lejligheder, hvor du kan vælge at tilberede en enkel middag og nyde den på terrassen efter en hel dag på stranden, eller hvis du vil spadsere til den nærmeste restaurant, tager det kun et par minutter.