Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Skydedør mellem dobbeltseng og sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelser superior

Familie-værelser superior med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Skydedør mellem dobbeltseng og sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter

Pæne junior-suiter med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Suiter

Suiter der består af et soveværelse og et opholdsrum og walk-in closet. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelses med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.