Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse og havudsigt. Dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 23 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Familie-værelse

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Værelset består af et soveværelse og et opholdsrum med skydedør mellem rummene. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 29 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelse superior

Familie-værelser med balkon eller terrasse og havudsigt. Værelset består af en soveværelsesdel og opholdsrumsdel med skydedør mellem delene. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Suite

Suiter med balkon eller terrasse og havudsigt. Suiten består af et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Nespressokaffemaskine, kapsler medfølger. Tv med internationale kanaler. Walk-in-closet. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen

Værelsesstørrelse: Ca. 47 kvm.
Antal personer: 2 personer.