Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 23 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
9,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Superlækkert hotel med prima belligenhed ift strand.
-

Bekræftet køb : 2022-05-18


9 ud af 10

+
Dejligt personale, varieret buffet og skønne omgivelser
-

Bekræftet køb : 2022-05-15


9 ud af 10

+
Synes at hotellets personale specielt var super serviceminded - og de var klar til at hjælpe!
-
Vi kom desværre til at bo på to værelser, som var af mindre god stand - på begge værelser kunne man ikke åbne døren til toilettet uden at der kom et meget høj klik fra døren - så er det svært at være diskret om natten. Desuden boede vi ud til teaterscenen hvor der kørte højlydt underholdning de fleste aftener (2 aftener undtaget) - det kørte til kl. 23 - og med en lille baby på 6 måneder var vi "låst" til at skulle være på hotelværelset i den larm. Det var ikke super hensigtsmæssigt!

Bekræftet køb : 2021-10-25


10 ud af 10

+
Ved ikke. Det hele var super. Vi var engruppe på 9. Yngste mand 12, ældste 74. Badefaciliteter, mad, drikke, personale,alt i top for alle aldersgrupper.
-

Bekræftet køb : 2021-10-24


9 ud af 10

+
Alle faciliteter er fine og rene samt udemærket mad.
-
Synes beskrivelsen af værelserne med skydedør er noget upræcis. Værelset er i princippet ét rum (badeværelset er ej selvstændigt rum) og skydedøren sidder ikke i en væg så vi sov fire i samme rum.

Bekræftet køb : 2021-10-24


10 ud af 10

+
Udsigten, alt fungerede.
-
Træningsfaciliteterne i fitness kunne suppleres fx med romaskiner. Der er for få solsenge og restriktioner med at folk reserverer senge fra tidlig morgen håndhæves ikke. Forslag flere senge og ingen restriktioner.

Bekræftet køb : 2021-10-17


10 ud af 10

+
Maden var god og standarden var også god
-
Vandlandet var slidt

Bekræftet køb : 2021-10-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

918 bedømmelser
Meget godt
 
521
Godt
 
235
Middel
 
106
Mindre godt
 
35
Dårligt
 
21

5 nyeste bedømmelser

24-09-2021

af MikeSauerberg Esbjerg, Danmark

Fantastisk Hotel

Et super godt hotel hvor både service, mad, værelser, rengøring og faciliteter er noget af det bedste Rhodos har at byde på. Vi har prøvet meget på Rhodos, dette hotel er noget af det bedste vi har oplevet. Alt er bare generelt rigtig godt. Maden er uovertruffen i både hovedrestauranten og i ala carte restauranterne. Virkelig god og varieret mad lavet af gode råvarer, ligesom atmosfæren er god på madstederne. Pænt, overskueligt og rent. Poolen er både kæmpe stor og indbydende. Den er ren, det er ferskvand og man føler der er god plads. Super god pool. Fint med håndklæder og plads til alle. Personalet er venlige og hjælpsomme. Vi har prøvet flere Mitsis hoteller og må bare sige, at dette her er rigtig meget bedre. Super attitude og både professionelle og tydeligvis glade for deres job. Dejlig smilende mennesker. De eneste foredringspunkter vi kan finde er drikkelse. Vandet og sodavandet som tappes smager af klor. Vi kunne have ønsket os sodavand og vand ved poolen fra flasker og ikke i kopper med klor smag. Stranden er heller ikke noget specielt. Rhodos bedste strand ligger dog i umiddelbar køreafstand fra hoteller - Tsambika. Hotellet er super godt og vi kommer helt sikkert tilbage hertil. Et rigtig indbydende hotel til 5 store stjerner. Anmeldelsen er skrevet imens vi stadig på hotellet. Værelser med udsigt til havet kan bestemt anbefales. Iøvrigt er værelserne super pæne, rene og rigtig indbydende, ligesom sengen er super god at sove i :-) Hotellet er velegnet til både familier og par..... Klar vores anbefaling. Super godt hotel.

 
09-07-2021

af matildebaaschk Allerød, Danmark

Anbefalelsesværdig

Flot hotel lige på stranden. Ligger 3 km fra Faliraki by, hvor man nemt kommer til med taxi. Gode pools og vandland. Rent hotel og meget imødekommende personale. Børnevenligt. All inklusive hotel med varierende mad fra dag til dag i buffeten.

 
22-01-2020

af Fridthjof Østjylland, Danmark

Godt sted til gennemrejse

På vej til Kennedy space center, fint sted at overnatte. Ligger ca 15 km fra space center og så er det inklusiv morgenmad. 100 dollars ... her i området ligger også å flere restauranter. Det er under renovering. Her er pool hvis man har lyst til et swim?

 
01-11-2019

af Magnus T

Efterårsferie

Mig og mine venner på 20 år, tog ned på en uges ferie sammen, hvor vi havde en rigtig god ferie. Ferien var ideels god grundet hotellets entertainment team, især entertaineren Aleš var god til at få os med at forskellige aktiviteter. God mad og rigtig god lokation til både vandland og havet. Med venlig hilsen Magnus

 
19-10-2019

af Benjamin M Kjellerup, Danmark

Foryngende ferie med få besværligheder

3 kammerater og jeg valgte dette yderste pæne hotel. Vi benyttede os af rejseselskabet NAZAR, og vi oplevede ingen problem med rejsen. Hotellet var rigtig fint og bød på rigtig mange gode aktiviteter med entertainere, især Aleš bragte en god energi og bidrog til give os en fantastisk ferie!