Bedømmelse af Amada Colossos

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

824 bedømmelser
Meget godt
 
464
Godt
 
216
Middel
 
94
Mindre godt
 
33
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

09-07-2021

Indlæg af matildebaaschk Allerød, Danmark

Anbefalelsesværdig

Flot hotel lige på stranden. Ligger 3 km fra Faliraki by, hvor man nemt kommer til med taxi. Gode pools og vandland. Rent hotel og meget imødekommende personale. Børnevenligt. All inklusive hotel med varierende mad fra dag til dag i buffeten.

 
22-01-2020

Indlæg af Fridthjof Østjylland, Danmark

Godt sted til gennemrejse

På vej til Kennedy space center, fint sted at overnatte. Ligger ca 15 km fra space center og så er det inklusiv morgenmad. 100 dollars ... her i området ligger også å flere restauranter. Det er under renovering. Her er pool hvis man har lyst til et swim?

 
01-11-2019

Indlæg af Magnus T

Efterårsferie

Mig og mine venner på 20 år, tog ned på en uges ferie sammen, hvor vi havde en rigtig god ferie. Ferien var ideels god grundet hotellets entertainment team, især entertaineren Aleš var god til at få os med at forskellige aktiviteter. God mad og rigtig god lokation til både vandland og havet. Med venlig hilsen Magnus

 
19-10-2019

Indlæg af Benjamin M Kjellerup, Danmark

Foryngende ferie med få besværligheder

3 kammerater og jeg valgte dette yderste pæne hotel. Vi benyttede os af rejseselskabet NAZAR, og vi oplevede ingen problem med rejsen. Hotellet var rigtig fint og bød på rigtig mange gode aktiviteter med entertainere, især Aleš bragte en god energi og bidrog til give os en fantastisk ferie!

 
14-10-2018

Indlæg af Jens-Ole F

Ferie på et skønt hotel.

Årets sidste ferie skulle nydes, med et ophold, med All inklusive. Valget faldt på Amada Colossos Resort, og må indrømme det var det skønneste sted. Beliggenheden var skøn, på den østlige side af øen, så man fik set den smukke solopgang, fra lejlighedens balkon. Hotellets personale var søde og venlig, og altid smilende. Deres buffet, hvad enten det var morgen/middag/aften var uovertruffen skøn. Der var noget for enhver smag, og der var masser af det. Der var tre restauranter tilstødende til hotellet, men vi fik kun besøgt den græske og italienske restaurant, og begge besøg var besøget værd. God og venlig betjening. Poolen var dog en anelse kold, her sidst på sæsonen, så den blev hurtigt udskiftet med stranden. Her var der rulle sten, men når man kom over disse, var der det skønneste badeområde, med lidt rev og masser af fisk under vandet. Stedet bar dog tydeligt præg af at være et familie hotel, hvilket kunne høres det meste af dagen. Dog er der lavet en voksen afdeling i den ene ende af poolen, hvor der også var udskænkning i pool-baren.