Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 84 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Venligt personale
-
Børneunderholdningen var stærkt mangelfuld og hjemmesiden oversolgte faciliteterne til børn

Bekræftet køb : 2024-05-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-19


10 ud af 10

+
Rolig atmosfære og det hele var så ordentligt. Virkelig venligt personale.
-

Bekræftet køb : 2024-05-13


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-02


9 ud af 10

+
Renlighed og faciliteter. Venligt personale.
-
Man måtte ryge overalt. Det kunne være rart med rygeområder ligesom alle andre steder i den moderne verden ;)

Bekræftet køb : 2023-10-01


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-10


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-10


10 ud af 10

+
Alt fungerede bare lige fra ankomst til afgang og en stor ros til det store rengøringsteam der knokler fra tidlig morgen til sen aften, som holder pool områderne - ( som var på en god måde opdelt med børnepools/legeland for sig, voksen område, samt en pools til aktiviteter/vandgymnastik mm ) - toiletterne m.m. så pænt og rent hver eneste dag - restaurantpersonalet som sørger for gæsterne med servering af drikkelse til maden, afrydning af bordene og gør det med et smil, samt kokkene, der laver utrolig meget velsmagende retter, hver dag - barpersonalet der laver fantastiske drinks, samt receptionen som med et smil bla. sørger for der kommer en taxi, hvis man vil en tur til Rhodos By....... altså et fantastisk hotel :)
-
Kan ikke finde noget...

Bekræftet køb : 2023-09-10


9 ud af 10

+
Det bedste all inclusiv hotel vi har været på. Maden var rigtig god og der var noget for en hver smag.
-
Vi havde den skønneste udsigt fra altanen - delvis havudsigt med udsigt ud over bjergene men desværre kunne man ikke holde ud til at opholde sig ude på altanen, da der var MEGET larm/støj fra stort vist nok aircon anlæg nede på jorden - trods vi boede på 6. sal. Støjen kunne også høres helt ind i værelset når døren var lukket. Det undrede os meget, at det ikke var beskrevet fra Apollos side? Trods alt andet levede fuldt op til vores forventninge trækker det så meget ned, at vi ikke vil kunne anbefale det til andre eller selv komme igen medmindre det er udbedret eller at der vælges betale ekstra for værelse med fuld havudsigt, hvor man måske er væk fra aircon anlægget.

Bekræftet køb : 2023-07-10


8 ud af 10

+
Beliggenhed og pools
-
Aircondition larmede, ikke mulig at slukke. Snackbar udvalg ved vandland. Vandrutchebanerne kørte ikke hele dagen men i intervaller, hvor et hold kørte fra 11-13 næste 13-15 osv.

Bekræftet køb : 2023-07-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

1401 bedømmelser
Meget godt
 
805
Godt
 
333
Middel
 
168
Mindre godt
 
60
Dårligt
 
37

5 nyeste bedømmelser

18-05-2024

af Storlingevej

Lækkert hotel

Amanda Colossos Fakta: 4 personer, uge 20 2024, 7 dage all inclusive, booket via Apollo rejsebureau. I Danmark Hotellet: Du mødes i receptionen med et smil, når du ankommer, og de tager sig tid til at forklare dig hvordan hotellet fungerer. Hotellet er yderst velholdt både ude som inde. Værelserne: Meget gode værelser hvor alt fungere med en daglig rengøring ud over det sædvanlige. Lækkert badeværelse og gode senge. Restaurant: Maden varierer over forskellige temaer hver dag og der er noget for alle aldre og smagsvarianter. Vi nåede ikke de andre restauranter på hotellet simpelthen fordi hoved restauranten bare er så god. Selvom der er travlt, mødes du altid af tjenerne med et smil og de gør sig umage med at placere alle ved bordene om du ønsker at side ude eller inde - og tager hensyn til små børn og ældre.. Pool: Alt er rent og velholdt, virkelig skøn stor pool med swim-up bar der bare virker.. Det er så gennemført at de har placeret vandrutschebaner og legeplads foran hotellet til børnefamilier, i stor respekt for alle aldre. Vandrutschebanerne er velholdte og der er styr på sikkerheden af venlige livreddere. Bil leje: Vi lejede en bil i tre dage på hotellet, nemt hurtigt og enkelt… Virkelig en oplevelse at køre Rhodos rundt, og mærke Grækenland. Konklusion: Der ligger en del flotte hoteller langs stranden, men vi kommer tilbage til Amanda Colossos næste år i uge 20 ❤️ Anbefalinger: 1. Spørg efter bartender Impraim i den midterste udvendige bar, han laver alle de drinks du ønsker, og han ved hvordan en fadøl skal skænkes - hans Martini Expresso Grækenlands bedste og han laver en Ocean Blue til børnene uden alkohol som er kæmpe favorit..

 
21-08-2022

af And301200 Måløv, Danmark

Fedeste Hotel!

Mega fedt hotel! Super lækker mad! Fantastisk pool, fantastisk mulighed for at bade i havet og du får de bedste drinks ved adult bar i poolen. Sprøg efter Thanos som laver de bedste Piña Colada på hele Rhodes. Mega god service hele hotellet rundt

 
06-07-2022

af ninnah2019 Hillerød, Danmark

Ikke en 5 stjernet oplevelse

Værelserne har den smukkeste udsigt ud over havet og en god aircondition. Men det opvejer dog ikke, at der ikke er døre til toiletterne på værelserne. Når én fra familien skal nr 2, så breder lugten sig frit ind i resten af rummet. Det er altså ulækkert og slet ikke på 5-stjernet hotel niveau. Det er et designvalg, som burde omgøres!! Det gælder både i dobbeltværelset og familieværelset. Maden i hovedrestauranten er ok og der er noget for alles smag, hvilket er godt når man rejser en hel familie med flere generationer. Det er desværre få-tallet af tjenerne i hoved-restauranten, som er venlige! Vi lagde mærke til, at de arbejder meget lange vagter og det er uden tvivl hårdt. Vi mødte kun få, som talte til os og kiggede på os, når de serverede morgenkaffe eller vin til aftensmaden. De talte ofte hen over vores hoveder til hinanden på tværs over gæsterne. Når man spurgte dem om noget, oplevede vi tit at deres svar var kort og uhøfligt, som om vi forstyrrede deres arbejde, hvilket efterlader os med en mærkelig uvelkommen følelse. Men de få tjenere som smilede og var venlige gik også en ekstra mil og gav os en god og hjertelig oplevelse i deres selskab. Poolen og barerne omkring på hotellet er gode. Der er desværre langt fra nok solsenge til alle, hvilket får gæsterne til at lægge håndklæder og tasker på dem inden morgenmaden. Hotellets regler siger, at det må man ikke, så deres medarbejdere fjerner ind imellem folks ting, hvis solsengene ikke bruges. Stranden ligger lige uden foran pool området og er dejlig nem at komme til. Her er også få solsenge, men folk reserverer ikke her, så det er muligt at få et par solsenge. Stranden er hyggelig og god for voksne og større børn. Der bliver meget hurtigt dybt. I forhold til at dette skulle være 5 stjernet ressort, så er der bare for mange “småting” og oplevelser, som ikke er i orden eller ok.

 
24-09-2021

af MikeSauerberg Esbjerg, Danmark

Fantastisk Hotel

Et super godt hotel hvor både service, mad, værelser, rengøring og faciliteter er noget af det bedste Rhodos har at byde på. Vi har prøvet meget på Rhodos, dette hotel er noget af det bedste vi har oplevet. Alt er bare generelt rigtig godt. Maden er uovertruffen i både hovedrestauranten og i ala carte restauranterne. Virkelig god og varieret mad lavet af gode råvarer, ligesom atmosfæren er god på madstederne. Pænt, overskueligt og rent. Poolen er både kæmpe stor og indbydende. Den er ren, det er ferskvand og man føler der er god plads. Super god pool. Fint med håndklæder og plads til alle. Personalet er venlige og hjælpsomme. Vi har prøvet flere Mitsis hoteller og må bare sige, at dette her er rigtig meget bedre. Super attitude og både professionelle og tydeligvis glade for deres job. Dejlig smilende mennesker. De eneste foredringspunkter vi kan finde er drikkelse. Vandet og sodavandet som tappes smager af klor. Vi kunne have ønsket os sodavand og vand ved poolen fra flasker og ikke i kopper med klor smag. Stranden er heller ikke noget specielt. Rhodos bedste strand ligger dog i umiddelbar køreafstand fra hoteller - Tsambika. Hotellet er super godt og vi kommer helt sikkert tilbage hertil. Et rigtig indbydende hotel til 5 store stjerner. Anmeldelsen er skrevet imens vi stadig på hotellet. Værelser med udsigt til havet kan bestemt anbefales. Iøvrigt er værelserne super pæne, rene og rigtig indbydende, ligesom sengen er super god at sove i :-) Hotellet er velegnet til både familier og par..... Klar vores anbefaling. Super godt hotel.

 
09-07-2021

af matildebaaschk Allerød, Danmark

Anbefalelsesværdig

Flot hotel lige på stranden. Ligger 3 km fra Faliraki by, hvor man nemt kommer til med taxi. Gode pools og vandland. Rent hotel og meget imødekommende personale. Børnevenligt. All inklusive hotel med varierende mad fra dag til dag i buffeten.