1-værelses lejligheder

Lyse og moderne 1-værelses lejligheder med to separate senge. Minikøkken med kogeplader, køleskab, toaster og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på udepladsen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse. nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

Lyse og moderne 2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge. Minikøkken med mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, toaster og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på udepladsen. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder med 2 ordinære senge

Lyse og moderne 3-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken samt to separate soveværelser, et med dobbeltseng og et med to separate senge og en køjeseng. Minikøkken med mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, toaster, kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads på udepladsen.Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 3 børn.