Parga Beach

apollo mondo selected

 • • Midt på Valtos-stranden
 • • Mange tilfredse gæster
 • • Flere små poolområder
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Populære Parga Beach er med i vores udvalg af Apollo Mondo Selected - udvalgte hoteller af høj standard og komfort. Hotellet ligger i frodige omgivelser, og midt på den fine sandstrand i smukke Parga, hvilket er meget værdsat blandt vores gæster. Her er faciliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole, børnepool og fitness-faciliteter - en perfekt kombination for en skøn ferieoplevelse for både par og familier!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser, halvpension for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den smukke have og stort værelse
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pools og en skøn strandbeliggenhed
Hotel Parga Beach består af flere små bygninger, der ligger spredt i den frodige have af blomster og træer. I haven findes tre små poolområder og et har en separat børnepool, der er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller.

Lige nedenfor hotellet ligger den lange Valtos-strand, hvor hotellet har en privat stranddel med solstole og parasoller mod betaling. Gratis strandhåndklæder. Der er også mulighed for diverse vandsportsfaciliteter på stranden mod betaling (ikke i hotellets regi). Lige udenfor hotellet har du muligheden for at tage en bådtaxi ind til Parga by (ca. 2 EUR pr. person og vej).

Middag med udsigt
På stranden, med udsigt over slottet og havet, ligger hotellets restaurant og bar "Thalassa". Restauranten serverer både buffet og a la carte. Du kan vælge mellem traditionelle græske retter og internationale retter. Der serveres også kolde og varme drikkevarer samt snacks på stranden direkte til din solstol.

Baristakaffe og familiehygge
I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café kan du nyde lidt fred og ekstra god kaffe! Her kan du købe spansk kaffe, cappuccino, latte, espresso, flere forskellige typer friskpresset juice, lokale bagværk og is med tilbehør.

Sport og træning
På Parga Beach er der et mindre træningsrum. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Nogle gange tilbydes der også holdtræning på hotellet. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet. Hold øje med gæsteinstruktører til sommer!

I forbindelse med hotellet er der løbe- og cykelruter. Efter en træningstime kan du besøge hotellets skønhedssalon med blandt andet massage, manicure og pedicure mod betaling.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Parga Beach tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo. På hotellet er der også en lille legeplads.

Øvrigt om hotellet
Reception døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice kl. 11.00-23.00 mod betaling. Her er ingen trafik og larm.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

Deluxe-værelser: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Deluxe-værelser, halvpension: Halvpension.

Værd at vide

 • Transferbussen stopper ca. 300 meter fra hotellet, bagagen transporteres.
 • Hotellets strand har fået miljøudmærkelsen Blå Flag, hvilket betyder. at den opfylder kriterier for vandkvalitet, sikkerhed, service og miljøinformation.

Vær opmærksom på

 • I sommersæsonen 2021 serveres også a la carte-frokost i Thalassa, der bliver til en græsk taverne.
 • Der åbner også en ny a la carte-restaurant med moderne mad fra Middelhavet, der kun serverer middag. Gæster med halvpension kan spise her og få fratrukket 25 EUR for voksne og 12 EUR for børn (2-11 år) på regningen. Reservation kræves.
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Direkte transfer til og fra hotellet

Når du booker transfer til Parga Beach, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.


Løbetræning på ferien

Vil du løbe- eller cykeltræne på Parga Beach, kan du downloade kort allerede nu. Løbekortene er udarbejdet af Urban Tribes og cykelkortene af Team Peak Performance.

Cykelruter:

  Long East (13,2 km)

  Long West (19 km)

Løberuter:

  Community run (2,9 km)

  West cost loop (4,5 km)

  Parka loop (5,5 kilometer)