Go. Live a little!

Der sker noget med os, når vi rejser. Vi er ikke længere vores forudsigelige jeg. Nej, når vi er ude og rejse, er vi mere opsøgende! Vi slapper mere af og sænker paraderne. Kroppen bliver mere fri, og det gør sindet også. Og vi tør prøve nye ting for første gang.

I rejseprogrammet Go. Live a little! har vi hos Apollo sendt fire kendte profiler til nogle af vores mest populære rejsemål. Her får de mulighed for at opleve noget af det, der gør det så fantastisk at rejse. Og ikke nok med det: vi har også udfordret dem i at afprøve deres egne grænser og tage et skridt ud af comfort zonen.

 

Alle har fået hver sin udfordring hvor de skal prøve noget, de ikke har prøvet før... og måske noget, de ellers ikke har turde prøve. Det handler om aktiviteter med et adrenalin-kick som zipline og bølgesurfing, om engagerende madlavningskurser, balancekrævende SUP-padling og andre spændende oplevelser både på land og til vands.

Værten på Go. Live a little! er Erik Segerstedt, en svensk folkekær studievært, sanger og skuespiller. I programmet bliver kendisser som bl.a. danske Lisbeth Østergaard og svenske Michel Torneus udfordret i at afprøve sine grænser. Efter hver vellykket udfordring, venter en dejlig belønning!
 


Rejseprogrammet Go. Live a little!

Tag med når 4 kendte profiler rejser til nogle af vores mest populære rejsemål

Trailer for afsnit 1: Græske delikatesser i Parga med Klara Hammarström

I første afsnit af Go. Live a little! møder vi den svenske sangerinde Klara Hammarström, kendt blandt andet fra Melodi Grand Prix. Klara elsker tzatziki, men hun er aldrig blevet lært at lave ægte græsk mad. Hendes opgave bliver derfor at sætte sig ind i det græske køkken under et intensivt kursus med kokken Kassiani Kostera.

Se hele afsnittet her »

Trailer for afsnit 2: Svedig udfordring i Sivota med Chris Nyhus

Den norske "superfar" og influencer Chris Nyhus er med i dette afsnit af Go. Live a little! Chris tager til Sivota, hvor han får en virkelig svedig udfordring af Erik Segerstedt: han skal lede et crossfit-træningspas for en gruppe hotelgæster, og det bliver mildest talt en anderledes træning med en ret nervøs træner.

Se hele afsnittet her »

Trailer for afsnit 3: Bølgesurfing i Algarve med Michel Tornéus

Michel Tornéus har den svenske længdespringsrekord på 8,44 meter. Mange lærte ham at kende, da han vandt tv-programmet Mästarnas Mästare 2020. I dette afsnit af Go. Live a little! udfordrer Erik ham i at teste sine atletiske evner på en ny måde: Michel tager til Algarve og lærer at surfe.

Se hele afsnittet her »

Trailer for afsnit 4: Svimlende højder i Makarska med Lisbeth Østergaard

I dette afsnit skal vi møde den danske tv- og radiovært Lisbeth Østergaard. Hun har rejst til dramatiske Makarska på den kroatiske kyst. Lisbeths udfordring bliver at tage en tur i den nervepirrende Zipline-bane over kløfterne.

Se hele afsnittet her »

Find og book rejsen her


Hvad er Go live a little!

Med Go live a little! Ønsker vi at inspirere til flere eventyr og aktiviteter på din næste rejse med Apollo. Der er altid mulighed for oplevelser på vores destinationer. Det vigtigste er at finde de oplevelser, der passer netop dig, så husk at tjekke vores rejsetips til rejsemålet, inden du rejser.
 
Rejsemålet, hotellet, dem du rejser med og aktiviteterne: alt bidrager til helheden. Men det er oplevelserne, der gør din rejse til et eventyr. Er du interesseret i kultur? Benyt lejligheden til at lære dit rejsemål grundigt at kende. Mange af vores rejsemål omkring Middelhavet har en spændende historie med fascinerende levn, der vidner om stor dramatik. Eller tag på en vandretur for at lære mere om naturen. Lær det lokale køkken at kende. Prøv at spise noget, du aldrig har spist før. Eller lær noget helt nyt. Snorkling, dykning eller kamelridning. Tag på en guidet rundvisning i en gammel by. Eller kør på mountainbike ned ad et bjerg. Go live a little!