Amalia Apartments

  • • Lejlighedshotel i frodige omgivelser
  • • Morgenmadsbuffet indgår
  • • Nær stranden

Amalia Apartments ligger i frodige omgivelser i Bali på Kreta. Her bor du på et familiært lejlighedshotel med pool og nær stranden.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Amalia Apartments er højt beliggende ved en af de fire bugter i byen Bali på Kreta. Området omkring hotellet er frodigt og roligt.

På Amalia Apartments kan du slappe af ved poolen, nyde solens varme stråler og tilbringe hele dagen i solstolen under parasollen. Der er også en snackbar, hvor du kan bestille forskellige drinks, snacks og lette måltider såsom salater og toast. Du kan bestille drinks i snackbaren kl. 09.00-24.00 og snacks/lette måltider kl. 10.00-20.00.

Morgenmadsbuffeten serveres i et mindre område på hotellet med borde og stole, der ikke er nogen hotelrestaurant. Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.00. Morgenmadsbuffeten inkluderer varme retter som æg og bacon, kolde retter som brød, ost og frugt, samt juice, kaffe og te.

Der er gratis wifi overalt på hotellet. Den populære Varkotopos-strand ligger kun 200 m fra hotellet. Ved stranden er der solstole og parasoller mod betaling, og her kan du afprøve forskellige typer vandsport mod betaling. Der er også nogle hyggelige taverner at opleve langs den fine strand.

Det lille centrum af Bali ligger omkring 700 meter væk, hvor du blandt andet finder en købmand, hæveautomat og apotek. Hvis du vil opleve mere af Kreta, er den smukke by Rethymnon kun 25 km væk, og hovedstaden Heraklion er 45 km væk. Lej en bil og oplev alle de hyggelige byer og smukke strande, der findes på Kreta.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.