Restauranter og udeliv i London

Restauranter og udeliv i London

Når din rejse til London er booket og klar, er det næste skridt at beslutte, hvor man skal spise på ferien - og i London er mulighederne mange. Vi har samlet nogle af vores bedste tips, som du kan tage med og afkrydse din rejse!

Udeliv i London

Barer og natklubber findes næsten overalt i Londons centrum. I Camden kan du lytte til trendige bands, omkring Covent Garden er der lidt finere barer. Masser af natklubber findes i Piccadilly Circus og Trafalagar Square. I Shoreditch, der minder om Vesterbro i København, er der mange hippe barer og natklubber.

Døgnet rundt på Duck & Waffle

Duck & Waffle er ikke bare en fed skybar med udsigt over London, denne restaurant har også åben døgnet rundt. Du kan således spise morgenmad, frokost, middag eller natmad her. Den er helt sikkert et besøg værd, også hvis det bare er for at drikke en cocktail.

Brunch på Bistrotheque

Trendige Bistrotheque er bygget i moderne industristil, og er især kendt for sin brunch. Hver lørdag og søndag bydes der på Piano Brunch. Mellem kl. 12.00-15.00 kan du brunche til tonerne af pophits.  

Eftermiddagsdrink på Sky Garden

Designet som et enormt drivhus, højt oppe i luften, er Sky Garden i London virkelig et must. Sky Garden består af tre etager med 360 graders udsigt over London. Her findes både haver, udendørsterrasser og restauranter. Vælg mellem at spise på Fenchurch restaurant eller terrasse, restaurant Darwin, tag en drink på City Garden Bar eller Sky Pod Rooftop Bar. 

Udeliv i London
Afternoon tea i London

Afternoon Tea på sketch

Restaurant sketch er et typisk billede af moderne restauranter i London, og det er svært at finde en restaurant, der kan hamle op med den. Inde i et 3-etagers hus i klassisk georgiansk stil, kan du vælge og vrage blandt restauranter og barer. Klædt i pink er The Gallery berømt for sin afternoon tea, mens The Lecture Room har to Michelin-stjerner. Tag en cocktail i Parlour eller spis på The Glade, designet som en frodig skov. Om aftenen bliver sketch til en elegant natklub.

Middag på The Duck and Rice

I 2018 vandt The Duck and Rice prisen for bedste asiatiske restaurant i London, og er derfor helt sikkert et must, hvis du er til det asiatiske køkken. Her deler man gerne flere retter, der alle stammer fra Kina og andre dele af Asien. Prøv deres signaturret - dimsum. Afslut med en drink eller en tjekkisk ø på pubben, der ligger en trappe nede.

 

Middag på Bob Bob Ricard

En af Londons mest glamourøse restauranter er helt sikkert Bob Bob Ricard. Det er ikke kun den luksuriøse indretning, der gør det, eller den spændende menu med engelske og russiske retter. De er mest kendte for deres champagne knap. Ved hvert bord er der en knap, du blot trykker på, når du vil have mere champagne!