London-tips for din rejse

Rejsetips for London

Her finder du vores bedste London-tips før afrejse. Uanset om du har været i London før, eller besøger denne populære by for første gang, kan du finde inspiration til din Londonrejse blandt vores rejsetips. Vi hjælper dig med at fine guldkornene blandt Londons enorme udbud af seværdigheder, aktiviteter og forlystelsesliv.

7 tips i London

Tid til en weekendrejse til London? Hør mere om vores kollega Isabelles oplevelser over en weekend i London og få hendes syv bedste tip i London! Oplev Sky Garden, dejlig shopping og en kort afstikker til kysten.

Læs mere

Skønne bydele i London

Londons bykerne med Picadilly Cirkus, Oxford Street og Trafalagar Square er fantastiske på hver sin måde, men nogle gange kan det være sjovt, at se noget andet. Oplev et andet London i nogle af de fine bydele i London.

Læs mere

London Eye

Det store pariserhjul London Eye ved Themsen er blevet en af ​​Londons mest populære turistattraktioner. Prøv en af ​​Londons store gondoler  foren fantastisk udsigt over hele London - på en klar dag kan du se omkring 40 kilometer i hver retning.

Læs mere

Restauranter og udeliv i London

Når din rejse til London er booket og klar, er det næste skridt at beslutte, hvor man skal spise på ferien - og i London er mulighederne mange. Vi har samlet nogle af vores bedste tips, som du kan tage med og afkrydse din rejse!

Læs mere

Big Ben

Big Ben er en af Londons mest berømte attraktioner. Navnet var oprindeligt et kaldenavn for den største klokke i Parlamentets klokketårn, men bruges ofte til at beskrive hele tårnet.

Læs mere

London Bridge & Tower Bridge

Ligesom mange andre storbyer er London delt af en stor flod. De to mest berømte broer over Themsen er London Bridge og Tower Bridge. Førstnævnte har en temmelig anonym historie i beton, mens ikoniske Tower Bridge er en af ​​Londons mest berømte symboler og store turistattraktioner.

Læs mere

5 hotte London-tips

Vil du opleve noget nyt under dit næste besøg i London? Forfatteren Jon Pelling, der har skrevet guidebogen Mit London, giver tips til 5 interessante steder, der ligger lidt udenfor de sædvanlige turistområder.

Læs mere

Museer i London

Der er mange spændende og interessant museer i London. Blandt udbuddet findes nogle af verdens største og mest berømte museer, såsom British Museum og Tate Modern.

Læs mere

London med børn

London er måske ikke den første destination man tænker på, når man overvejer, hvor man skal tage på ferie med børn. Men faktum er, at London er et fantastisk rejsemål, også for børnefamilier. 

Læs mere

Shopping i London

Shoppingen i London er svær at slå. Her findes alt lige fra mægtige Oxford Street - med butikker overalt til Camden og Notting Hill, hvor markedsboderne venter med fine og finurlige fund.

Læs mere

Harry Potters London

Tilbring en dag i Warner Bros. filmstudio og oplev The making of Harry Potter på din rejse til London! Det er en fantastisk oplevelse for hele familien at se rekvisitterne, figurerne og omgivelserne, hvor alle Harry Potter-film blev indspillet.

Læs mere

Hyde Park & Londons parker

London er en grønnere storby, end man skulle tro - så meget som 40% af byens areal består af grønne områder. Hyde Park, en af de kongelige parker, er byens mest kendte park.

Læs mere

Find og book rejsen her