Rejser til London

London:

  • • Stort modemekka og god shopping
  • • Mange seværdigheder
  • • OBS! Du rejser til London på egen hånd

London er én af danskernes fortrukne storbyer og det er ikke uforståeligt! Med de store musicals, berømte seværdigheder og nyeste udstillinger er der altid en grund til at rejse til London. Store ikoner og designere har i årevis søgt Londons high streets og skabt et modemekka uden lige. Oplev de helt store seværdigheder, når du rejser til London som Tower of London, Houses of Parlament, Big Ben, Buckingham Palace, Kensington Palace, Tower Bridge eller slap af på en af de mange pubs i London. Book din næste rejse til London allerede nu med Apollo.Fakta om London

Tidsforskel

Dansk tid -1 time.

Valuta

Engelske pund (GBP).

Restauranter

Udbuddet af restauranter i London er uendeligt, du finder alt fra "Fish and Chips" på en af Londons pubber til trendige restauranter.

Transfer

Heathrow ligger cirka 25 kilometer vest for London, og det tager 15-40 minutter med tog eller undergrundsbane. Stansted ligger cirka 50 kilometer nord for London og med Stansted Express tager det cirka 45 minutter. London Gatwick ligger cirka 45 kilometer syd for London, og med Gatwic Express tager det cirka 30 minutter.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 9°c
feb 9°c
mar 12°c
apr 15°c
maj 18°c
jun 21°c
jul 23°c
aug 23°c
sep 20°c
okt 16°c
nov 12°c
dec 9°c
7,0 ud af 10 London
Vores gæsters vurdering, Baseret på 8 anmeldelser

Andre rejsemål Storbritannien

Edinburgh

Edinburgh ­– Skotlands hovedstad og Storbritanniens anden største turistby – og passer perfekt som weekendrejsemål. Edinburgh er en perfekt by for skønne gåture, der emmer af historie og spændende arkitektur. Book din weekendrejse til Edinburgh med Apollo.

Manchester

Storbritanniens tredje største by er måske bedst kendt for sin to fodboldbold, Manchester United og Manchester City, men byen har meget mere at byde på end det! Den gamle industriby er nemlig i de seneste år blomstret op, og tilbyder både gode indkøbsmuligheder samt et bredt udvalg af pubber og restauranter.