London med børn

London med børn

London er måske ikke den første destination man tænker på, når man overvejer, hvor man skal tage på ferie med børn. Men faktum er, at London er et fantastisk rejsemål, også for børnefamilier. Så hvis du ønsker lidt variation fra strand og børneklub, så tag børnene med på en storbyferie!

Overlevelsesstrategier på storbyferien

London har meget at tilbyde både små og store børn. Men at rejse med småbørn i en storby er lidt mere en udfordring, så her er nogle tips om, hvordan man overlever storbyen med de mindste på slæb. Som alle småbørnsfamilier ved, tager alt meget længere tid end planlagt, når man har børn. Og alle der har været i London ved, at det er en storby, hvor det tager tid at komme rundt. Så tip nummer et er ikke at være tidsoptimistisk og ikke forsøge at klemme for meget ind på en dag. Og husk at planlægge hyppige madpauser - med lidt mad i maven kan selv de mindste klare de sidste timer om eftermiddagen!

At komme rundt i London med småbørn

Små børn kan normalt godt lide køretøjer generelt og især offentlig transport. Derfor kan det være ekstra sjovt at køre i en dobbeltdækkerbus, "højst oppe, helt foran". Dette er en nogenlunde billig fornøjelse, og du får virkelig en fantastisk udsigt fra disse populære sidepladser på bussen. Derudover slår du to fluer med et smæk, når man kombinerer billigt sightseeing med at komme fra A til B. Undgå myldretiden så vidt som muligt - det gælder også metroen. Hvis du har småbørn, har du måske også en barnevogn, hvilket er den største logistiske udfordring for småbørnsfamilier i London. Kun få metrostationer er egnet for barnevogne, og du skal derfor være mindst 2 voksne - en der tager barnet og en, der slæber vognen op og ned ad alle trapperne.

London-bus

Sjov for børn

London Eye er normalt meget spændende for børn. Hvis du bestiller en billet på forhånd, sparer du tid. Du kan også købe kombinationsbilletter med en bådtur på Themsen eller andre populære attraktioner. Lige ved siden af ligger London Aquarium, som er en perfekt indendørs aktivitet, når det regner. Pingvinerne er særlig populære hos børnene! I området omkring, South Bank, er der mange gadeartister og nogle gode caféer. Mange museer har normalt aktiviteter og udstillinger med fokus på børn, såsom Natural History Museum og Science Museum i South Kensington.

Seværdigheder for hele familien

Planlæg rejsen og book billetter på forhånd - spar tid og slip for køer!

  • Harry Potter Studio Tour
  • London Eye
  • Paddington Bear Bus Tour of London
  • Madame Tussauds
 
Changing of the Guards

Gratis aktiviteter for børn i London

Med betaling for diverse indgange, kan ferieomkostningerne hurtigt stikke af, men der er faktisk mange gratis aktiviteter i London. Et tip er at se den traditionelle Changing of the Guards på Horse Guard Parade ved gaden Whitehall, nær Trafalgar Square. Hvis du fortsætter med at følge Whitehall, kommer du til Houses of Parliament, Big Ben og Westminster Abbey. Du kan også gå en tur gennem fine St. James's Park til Buckingham Palace for at se anden del af vagtceremonien, der finder sted foran slottet. Eller måske tage en pause på legepladsen i parken. Der er flere dejlige legepladser i Londons parker, såsom Diana, Princess of Wales Memorial playground i Kensington Gardens (ved siden af ​​Hyde Park). Coram's Fields er en stor indhegnet legeplads i Bloomsbury, hvor der endda er en lille gård med dyr, som børn kan klappe. Her er voksne kun velkomne, hvis de har børn med, men indgangen er gratis.

Shopping

Der er måske ikke så meget tid til shopping med småbørn på slæb, men gå ikke glip af den klassiske legetøjsbutik Hamleys. Dette store legetøjsstempel breder sig over fem etager på Regent's Street, nær Oxford Circus. Men husk at passe på værdigenstande, da mange mennesker og trængsel tiltrækker lommetyve. Undgå at besøge i weekender, hvor der er flest mennesker. Den bedste tid generelt for shopping i London er hverdagsmorgener, hvor det er relativt roligt.

Børnevenlige restauranter

Hvis du ikke er så heldig at have altspisende små gourmeter, der opfører sig som engle, kan det være en god ide at vælge restauranter, der aktivt velkommer de små poder. Heldigvis er der mange sådanne i London, så alle i familien kan spise godt. Pizza Express har gode børnemenuer, der serveres med fx farveblyanter, klistermærker og tegnepapir. Hvis du ikke vil have pizza, er salaterne også overkommelige her. Indisk mad er meget populært i England - Masala Zone-kæden har både børnemenuer og rigtig god mad til de voksne. Restauranten Covent Garden er sjovest for børn, med hundredvis af traditionelle indiske dukker, der hænger fra loftet.

Se flere rejsetips til London