7 tips i London

7 tips i London

Er det tid til en weekendtur til London? Følg vores kollega Isabelle, der arbejder i marketingafdelingen i Stockholm, til London og få hendes bedste rejsetips.

Isabelle:

’’Høje skyskrabere med fantastisk udsigt, stor shopping-muligheder på Camden Market og øl eller fish and chips på den lokale pub. Tag med mig til London! - en by fuld af oplevelser og steder at opleve. På en weekend kan du opleve meget i London, især hvis du ved, hvor du skal hen. Oplev Harry Potters magiske verden, lækre restauranter og masser af shopping - her er mine 7 bedste tip til en dejlig weekend i London!’’

Bydele i London

1. Se Londons skyline på Sky Garden

Tag til Sky Garden, bygningen kendt som 'walkie talkie' af briterne, og som har beliggenhed i Londons finansielle distrikt. 155 meter og 35 etager op, finder du denne fantastiske plads. Der er højt til loftet, med vinduer i alle retninger, fyldt med frodige planter og en fantastisk udsigt. Gå ud på den udendørs terrasse for at opleve hele London under dig! Få en fremragende 360-graders udsigt over seværdigheder som Themsen, Tower Bridge og The Shard. Du kan efterfølgende sætte dig, og få en kaffe eller juice i caféen. Det er gratis at besøge Sky Garden, men husk at booke tid til besøget på deres hjemmeside.

2. Shopping i Camden Town

Der er mange dejlige områder i London, og Camden Town er ét af dem. Tag en tur op til Camden Market og Stables Market. Her kan du slentre mellem små gyder og shoppe alt fra smykker og te til vinylplader og tøj. Gå ikke glip af madmarkedet med farverigt gademad fra hele verden. I Camden er der også mange udendørs forestillinger af talentfulde gademusikere, pop-up-butikker og andre underholdende begivenheder. Læs mere om shopping i London her!

Sky Garden i London

3. Oplev Harry Potters magiske verden

Hvis du er en stor fan af Harry Potter, må du ikke gå glip af at besøge Warner Bros Studios i London. Book tid gennem vores hjemmeside, og oplev den 50.000 kvadratmeter store område, hvor Harry Potter-filmene blev filmet i over 10 år. Du kan prøve at flyve på en kost, besøge Diagonal Alley og se, hvordan kostumer og masker blev lavet til filmene. Læs mere om Harry Potter i London.
Vil du have flere eventyre for hele familien? Læs mere om diverse museer i London.

Spis dejlig mad i London

Der er utrolig mange og fantastiske restauranter i London. Her er nogle tips til mad- og drikkeoplevelser, som du ikke må gå glip af. Du kan enten spise mexicansk street food, lækker luksuriøst morgenmad på et hotel, fish and chips på en pub, eller en argentinsk middag – der er simpelthen så mange skønne muligheder og utrolig lækker mad.

Harry Potter studio tour i London

4. Hotelmorgenmad på The Pilgrm

Boutiquehotellet The Pilgrm i Paddington tilbyder et forfriskende afbræk fra det sædvanlige. Hotellet udstråler varme, afslapning og giver dig en historisk oplevelse af Paddington. Loungen og terrassen på første sal er begge åbne dagligt mellem 07:00 og 22:30. Brunch-menuen inkluderer traditionel engelsk morgenmad, avocado toast og en sødere fransk toast. De har også noget, der er vigtigt for os i de nordiske lande - nemlig god kaffe!

5. Mexicansk madfest på Wahaca

Du kan besøge Wahaca for at opleve mexicansk mad, og et koncept skabt af Masterchef UK-vinder Thomasina Miers. Du finder farverige og skønne tacos, nachos og quesadillas – husk og drinksene her, de er også lækre og farverige!

Frokost på The Pilgm i London
Wahaca i London

6. Oplev det argentinske køkken på restaurant Gaucho

Besøg kødrestauranten Gaucho og oplev en verdens fuld af argentinske aromaer og smage. Du kan prøve en drink eller gå direkte til bestilling af de gode kødretter. Det er her det argentinske køkken er i fokus, og inden du har kigget på menuen, er personalet kommet ind med en stor bakke med forskellige kødstykker og fortæller os, hvad der er af muligheder. Hvis i er flere der vil prøve at dele maden, kan vi anbefale, at i bestille en kødbakke med 4 forskellige slags kød, som vejer 1,2 kilo! Det vil være den perfekte mulighed, hvis du vil prøve lidt af hvert. – som tilbehør der er mosede kartoftler og en god sauce. Husk at bestille bord i god tid!

7. Prøv en pint på Pride of Paddington

Tager man til England, bliver man nød til at opleve en rigtig britisk pub. Besøg den hyggelige pub Pride of Paddington, som er smukt dekoreret med blomster. Her er flere forskellige øl, og pubben er også et vandrerhjem, så her vil man også møde nogle glade backpackere.  Men hvad er en Pint? Pint er en genstand på 0,5 liter, hvor man enten kan få øl eller cider.

Bonustips: Besøg kystbyen Brighton

Den skønne og gamle kystby Brighton er en gammel fiskerby, som er kendt som "London ved havet", sandsynligvis på grund af, at mange Londonere, der har sommerhuse her. Du kan komme hertil på 50 minutter fra det centrale London. Billedet viser strandpromenaden i Brighton og den populære og nye turistattraktion - British Airways i360 – som er et drejende udkigsstårn.

Gå en tur på Brighton Pier promenaden

Du kan enten gå en tur langs den skønne promenade i Brighton, eller du kan gå på molen der strækker sig ud i vandet. Det er en aktivitetsområde, hvor der findes forlystelser, spisesteder og en skøn udsigt. Vær opmærksom på, at åbningstiderne variere afhængigt af sæson.

The Lanes & North Laine

The Lanes er et område, med masser af restauranter og butikker. De smalle gader minder om den gamle fiskerlandsbys tidligere arkitektur, og der findes masser af tøjbutikker, smykkebutikker og antikvitetsforretninger. I det nordlige Laine-område, direkte nord for The Lanes, er der også masser af restauranter, tøjbutikker & second-hand butikker. Man kan nemt bruge flere timer her, på at gå rundt i de forskellige butikker med en kop kaffe i hånden.

Kystbyen Brighton og British Airways i360