Mondo Café

Velkommen til Mondo Café!

Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café er en oase i oasen. Et sted for hele familien at slappe af og unde sig selv det lille ekstra. Sortimentet i en Mondo Café består af 3 hovedkomponenter: kaffe, friskpresset juicer og lækre desserter. Nyd en dejlig kaffe som cappuccino, espresso og latte, forskellige slags nypresset juice, yoghurt, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt i højeste kvalitet! Det er den berømte indretningsarkitekt Jon Eliasons, som står bag indretningen af caféen samt børneklubben.

Spis godt på Green Garden Resort

Spis godt og sundt på Green Garden Resort

Nu kan du endelig spise og drikke med god samvittighed - selv på ferien! Mondo Food & Beverage er et unikt koncept på Green Garden Resort. Tanken er, at hele familien skal kunne spise veltilberedte og sunde retter, og hvis du følger en speciel diæt eller har en eller anden form for allergi, skal det stadig være let at finde mad i buffeten. Børnene har en specialkomponeret buffet, og du får også chancen for at stifte bekendtskab med det lokale køkken.

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i poolbaren, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet i poolbaren, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet i poolbaren, kl. 18.00-21.00
  • Snacks og is i poolbaren, kl. 11.00-13.00 og 16.00-18.00
  • Forfriskninger, kaffe, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen.