H10 Conquistador

 • • Thalasso-spa
 • • Inkl. halvpension
 • • Deluxe-værelser med ekstra service
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel H10 Conquistador har en central beliggenhed i Playa de las Americas på Teneriffe. Flere værelser byder på havudsigt og deluxe-værelser har privat terrasse med panoramaudsigt over vandet. Her er et stort poolområde med opvarmet pool, flere restauranter og gratis fitness-faciliteter. Den vidunderlige beliggenhed ved strandpromenaden gør, at du nemt kan gå til butikker og restauranter i centrum.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Opvarmet pool
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

H10 Conquistador ligger centralt ved strandpromenaden i Playa de las Americas. Her findes et stort poolområde med tre pools, heraf en opvarmet pool om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Der findes også en lille pool på taget med solterrasse. Solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum. Pool-/snackbar. For gæster i deluxe-værelser findes også en solterrasse med panoramaudsigt over havet.

Hotellet har en buffetrestaurant og fire a la carte-restauranter; en italiensk, en japansk, en grillrestaurant og en restaurant med middagsshows og varierende temaer. Mænd skal bære lange bukser til middagen på restauranterne. Hotellet har også en bar og en lounge, hvor der vises international sport. Hver aften fra kl. 19.00-23.00 er der underholdning og shows.

Thalosso-spa for gæster over 16 år med en bred vifte af behandlinger, sauna og jacuzzi mod betaling. Gratis lille fitnessrum. Forskellige træningshold som vandaerobics. Der er også et pilates-studio mod betaling. Bordtennis. Billard mod betaling. Børneklub og teenageclub i hotellets regi med engelsktalende personale. Minidisco, shows og lege for børn. Legeplads. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik, som kan virke forstyrrende.

Måltider

Halvpension indgår. All Inclusive kan tilkøbes.

Ved halvpension indgår morgenmad og middag i buffetrestauranten,. Gæster med halvpension kan også spise i a la carte-restauranterne med rabat.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Tajinaste kl. 07.30-10.30
 • Sen morgenmad i bar Drago, kl. 10.30-12.00
 • Frokostbuffet i restaurant Tajinaste, kl. 13.00-15.00
 • Frokost i snackbaren Mencey, kl. 12.00-16.00
 • Snacks, diverse og kager i snackbaren Mencey, kl. 16.00-18.00
 • Te, kaffe og kager i Mike's Coffee, kl. 17.00-23.00
 • Middagsbuffet i restaurant Tajinaste, kl. 18.00-21.00. En aften om ugen kan man spise middag på en af de fire a la carte-restauranter (mod reservation)
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 09.00-24.00
 • Aktiviteter og underholdning

For gæster i deluxe-værelser, som tilkøber All Inclusive, indgår også:

 • Drikkevarer af internationale mærker
 • Minibar der dagligt opfyldes
 • Gratis adgang til Thalasso Spa samt 20% rabat på spabehandlingerne

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Playa de las Americas

Parque de las Americas

Lejlighedshotellet Parque de las Americas ligger i centralt i Playa de las Americas på Tenerife. Her hersker en rolig og familiær atmosfære, og ved det dejlige poolområde findes en opvarmet pool. Gå ikke glip af et besøg i hotellets restaurant, der er populær blandt både hotellets gæster og lokalbefolkningen.

Park Club Europé

Her behøver du ikke tænke på andet end at slappe af og oplade batterierne. I All Inclusive både god og varierende mad og kolde forfriskninger. Slå dig ned i en solstol ved saltvandspoolen og nyd solen og varmen. Rejser du med børn, vil de helt sikker more sig i hotellets børneklub.

Villa Cortés

På hotel Villa Cortes får du fornemmelsen af ​​at være på en luksuriøst mexicansk hacienda i midten af ​​Playa de las Americas. Det smukke og rummelige hotelområde udstråler varme og atmosfære og ferie følelsen opstår hurtigt. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra på ferie, er her et stort, lækkert spa med en bred vifte af behandlinger.

Green Garden Resort

Populære Green Garden Resort på Tenerife er det perfekte ferievalg for dig, som ønsker et lækkert hotel af høj standard. Ved siden af hotellet ligger en golfbane, og det store vandland Siam Park ligger ca. 10 min. væk. Det smukke hotelområde er omgivet af palmer og fine blomster. Ligesom på alle vores andre Apollo Mondo Selected-hoteller kan du se frem til Club Polly & Mino, svømmeskole, Mondo Café og gratis morgenyoga.

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Populære Bahia Principe Sunlight Costa Adeje er et All Inclusive-hotel på Tenerife for hele familien. Nyd en skøn beliggenhed lige ved havet med tre pools og et stort poolområde. Som gæst på hotellet indgår faciliteterne på nabohotellet, hvilket giver adgang til yderligere et poolområde, flere restauranter og tennis. Et stykke væk ligger sandstranden i Playa de las Americas, og hotellet tilbyder en bus dertil hver dag.

Stella Polaris Oro Blanco

Stella Polaris Oro Blanco er et godt valg for dig der vil bo i egen lejlighed med god beliggenhed i Playa de las Americas. På den rummelige solterrasse eller ved poolen, kan du hvile efter en runde på den nærliggende golfbane. Til middag er der er stort udbud af kanariske og internationale restauranter i centrum.

Adrian Colon Guanahani

Adrian Colon Guanahani har den perfekte beliggenhed nær strandpromenaden i Costa Adeje. Her hersker en afslappende atmosfære og hotellet er en rigtig ferieoase. Her er to poolområder, hvoraf en ligger på taget med storslået udsigt.

Royal Garden Villas

Royal Garden Villas er et fantastisk hotel med store villaer, der ligger spredt ud over en frodig og fantasifuld have. Hver villa er smukt indrettet og har stor udeplads med privat pool og skønne loungemøbler. Her kan du glæde dig til at spise lækker mad i restauranten, spille golf på den nærliggende golfbane og efterfølgende slutte af med en luksuriøs behandling i hotellets spa.

Parque la Paz

Parque la Paz er et familiært hotel i centrum af Playa de las Americas. Hvis du kan løsrive dig fra det store poolområde, er der tre dejlige strande i nærheden. Og rundt om hjørnet er der barer, butikker og restauranter for enhver smag. De mindre rejsende kan blive underholdt på legepladsen, i miniklubben og i børnepoolen.

La Plantación del Sur Vincci

La Plantacion del Sur Vincci er et eksklusivt hotel beliggende i rolige omgivelser i Costa Adeje. Her venter opvarmede pools, en elegant spaafdeling, fitness-faciliteter og førsteklasses restauranter, der serverer alt lige fra tapas til traditionelle, kanariske retter. To gange om dagen kører hotellets bus ned til stranden Playa del Duque, og centrum i Playa de las Americas ligger indenfor bekvem afstand.

Paraíso del Sol

Hvis du ønsker central beliggenhed med gåafstand til det meste, er Paraíso del Sol et perfekt alternativ. Ved poolområdet findes en opvarmet pool, og den skønne Troya-strand ligger indenfor gåafstand. I lejlighederne findes alt, du behøver, for at lave mad på ferien, men der er også mulighed for at tilkøbe halvpension.

Isabel

Hotel Isabel i Playa de las Americas ligger i en smuk have og er bygget i flere mindre bygninger med lejligheder i typisk kanarisk stil. Her er et dejligt poolområde med separat børnepool, og ønsker du lidt fredeligere omgivelser er her yderligere en pool med en mere voksen atmosfære.

Lagos de Fañabé

Med sin beliggenhed ved den hyggelige strandpromenade i den nordlige del af Costa Adeje er Lagos de Fañabé et godt valg for vinterens ferie. Det fantasifulde poolområde har flere pools som ligger i frodige omgivelser. Nede på stranden venter solstole og parasoller på hotellets beach club.

Jardines De Nivaria

Jardines de Nivaria har den bedst tænkelige beliggenhed ved den store strandpromenade i Costa Adeje. De laguneformede pools er noget helt særligt og de er omgivet af frodige haveomgivelser. Flere restauranter, egen putting green, legeplads, skønne massagebehandlinger – her er alle muligheder for en skøn og afslappende ferie.

Servatur Caribe

Servatur Caribe ligger i hjertet af Playa de las Americas og tilbyder et fint poolområde med smuk havudsigt. Hvis du vil have en endnu bedre udsigt, kan du nyde den på solterrassen oppe på taget. Stranden ligger indenfor gåafstand, og du kan også nemt komme til Siam shoppingcenter.

Lti Gala

Hotel lti Gala er centralt beliggende i Playa de las Americas og passer til hele familien. Hotellet har et stort poolområde med separat børnepool. Ønsker du i stedet at bade i havets bølger, ligger sandstranden blot nogle få minutters gåafstand herfra. Når du vil forkæle dig selv, er her et spa med flere skønne behandlinger. Tilkøb All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.

Royal River Luxury Hotel

På Royal River Luxury Hotel, et luksuriøst og moderne hotel på Tenerife, venter et behageligt ophold udover det sædvanlige. Hotellet er kun for voksne, og alle værelser har direkte udgang til delt pool.

Los Cardones Boutique Village

Los Cardones Boutique Village er et godt valg for dig, som vil bo nær restauranter og shopping i Playa de las Americas. Start dagen med en morgengåtur til stranden og tilbring dagen ved poolen. Lejlighederne er lyse og velindrettede.

Hard Rock Hotel Tenerife

Hardrock Hotel Tenerife byder på en oplevelse fremfor bare et hotelbesøg. Hotellet ligner ikke noget andet hotel på Tenerife, og den unikke karakter ånder rock 'n roll. Oplev nogle af Tenerifes bedste restauranter, hvor menuerne tilbyder lidt ekstra, tre poolområder med alt fra poolfest til sportsaktiviteter, et unikt trænings- og afslapningskoncept og glamourøse værelser med personaliserede spillelister. Dette gør Hard Rock Hotel Tenerife til et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller - unikke hoteller, der skiller sig ud fra mængden.

Be Live Experience La Niña

På Be Live Experience La Niña bor du med en god beliggenhed nær stranden, havnen og gode restauranter i Costa Adeje. Hotellet har et stort dejligt poolområde med flere pools og en spa, der tilbyder skønne behandlinger mod betaling.

Isabel

Hotel Isabel i Playa de las Americas ligger i en smuk have og er bygget i flere mindre bygninger med lejligheder i typisk kanarisk stil. Her er et dejligt poolområde med separat børnepool, og ønsker du lidt fredeligere omgivelser er her yderligere en pool med en mere voksen atmosfære.