Stella Polaris Oro Blanco

  • • Lejlighedshotel
  • • Centralt i Playa de las Americas
  • • Dejligt poolområde
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Stella Polaris Oro Blanco er et godt valg for dig der vil bo i egen lejlighed med god beliggenhed i Playa de las Americas. På den rummelige solterrasse eller ved poolen, kan du hvile efter en runde på den nærliggende golfbane. Til middag er der er stort udbud af kanariske og internationale restauranter i centrum.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Ved ikke
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Stella Polaris Oro Blanco har en central beliggenhed i Playa de las Americas. Her kan du slappe af ved det dejlige poolområde med opvarmet pool med børnesektion. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Stor solterrasse med solstole og parasoller. Oppe på taget er der endnu en solterrasse med skøn udsigt over byen og havet. Pool-/snackbar, der serverer drikkevarer og enkle snacks.

Gratis wifi i receptionen og i poolbaren. Gratis bordtennis. Billard mod betaling. Vaskerum (hvor du selv kan vaske) mod betaling. Jacuzzi og sauna mod betaling. Lokaltrafik samt omkringliggende barer, klubber og restauranter kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen.