2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses lejligheder deluxe med balkon med en solrig beliggenhed (nogle balkoner har tag over). Lejlighederne ligger på 2. etage. Soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, mikroovn, køleskab med fryser, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads ved en bardisk. Gratis wifi. Gratis aircondition i soveværelset og en loftsventilator i opholdsrummet. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed med privat pool

2-værelses lejligheder med terrasse med privat pool og solstole. Lejlighederne vender mod golfbanen og har morgensol. Soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab med fryser, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads ved bardisken. Gratis wifi og aircondition er i soveværelset og i opholdsrummet er der en loftsvifte. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

2-værelses lejlighed superior

2-værelses lejlighed superior med balkon i stueplan med solrig beliggenhed, nogle har også tag over balkonen. Soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab med fryser, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads ved bardisken. Gratis wifi. Gratis aircondition i soveværelset og en loftsventilator i opholdsrummet. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed i etage

3-værelses lejligheder i etage med stor balkon og terrasse med solstole. Begge udepladser vender ud mod parkeringspladsen og har morgensol. På nedre plan findes soveværelse og badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. På øvre plan findes soveværelse, badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet samt kombineret opholdsrum og minikøkken. Et soveværelse med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab med fryser, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads ved bardisk. Gratis wifi. Gratis aircondition i soveværelset og i opholdsrummet er der loftsventilator. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 90 kvm.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

3-værelses lejlighed superior med privat pool

3-værelses lejligheder superior i etage med stor balkon samt en terrasse med pool og solstole. Begge udepladser vender mod parkeringspladsen og har morgensol. På nedre plan findes et soveværelse og et badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. På øvre plan findes soveværelse, et badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet samt et kombineret opholdsrum og minikøkken. Et soveværelse har dobbeltseng og et har to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab med fryser, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Spiseplads ved bardisk. Gratis wifi. Gratis aircondition i soveværelserne samt loftsventilator opholdsrummet. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 90 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.