Adrian Colon Guanahani

  • • Hotel for voksne over 16 år
  • • Opvarmede pools
  • • Spansk og internationalt køkken
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Adrian Colon Guanahani har den perfekte beliggenhed nær strandpromenaden i Costa Adeje. Her hersker en afslappende atmosfære og hotellet er en rigtig ferieoase. Her er to poolområder, hvoraf en ligger på taget med storslået udsigt.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var et skønt ikke for stort roligt hotel. Vi var meget tilfredse Kan ikke huske hjemmesidens billeder, så derfor 8
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Adrian Colon Guanahani er et moderne voksenhotel for gæster over 16 år. Med sin beliggenhed nær både Costa Adeje og Playa de las Americas kan du se frem mod både afslapning og et skønt byliv. Omkring hotellets smukke poolområde svajer høje palmer, og omkring de to saltvandspools findes solstole og parasoller. Oppe på hotellets tag findes yderligere et poolområde med ferskvandspool, jacuzzi samt solstole og parasoller. Håndklædeservice. Alle pools er opvarmede til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.

Buffetrestaurant som serverer morgenmad og middag. Temabuffeter flere gange om ugen. Pæn påklædning kræves i restauranten under middag. I pool-/snackbaren La Pérgola serveres en a la carte-frokost men også enkle retter og snacks. Afslut aftenen med et godt glas vin i baren Sala. Livemusik og shows flere aftener om ugen.

Hvis du vil være aktiv på din ferie, har hotellet et sportsområde med et lille fitnessrum. Her findes også gratis bordtennis. Efter træning er et besøg i hotellets spa oplagt.

Receptionen er åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice (kl. 08.00-22.00) og vaskeservice mod betaling. På nabohotellet Jardines de Nivaria (50 m væk) ligger der en prisbelønnet gourmetrestaurant med spansk og fransk menu (indgår ikke i halv- eller helpension). På Jardines de Nirvaria findes også tennisbane mod betaling. Der er ca. 150 meter til Playa Fañabes strandpromenade med restauranter og shopping. Her ligger stranden også. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg. Hvis du rejser over jul og nytår, indgår også julemiddag 24/12.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder