Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 730 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Værelserne
-
Stop musik ved måltiderne

Bekræftet køb : 2024-04-07


8 ud af 10

+
Der var altid rent, trods mange børn og mad flere steder. Venligt personale og rigtig god mad - det er ikke altid man kan få det på all inclusive.
-
Lidt mere træningsudstyr i deres gym ville være lækkert, ellers ingenting

Bekræftet køb : 2024-04-07


8 ud af 10

+
-
Maden var lidt smagsløs. Men forståeligt grundet mange børn.

Bekræftet køb : 2024-04-07


10 ud af 10

+
Lejligheden med privat pool
-

Bekræftet køb : 2024-04-07


10 ud af 10

+
Renholdelse og i det hele taget flot hotelområde
-

Bekræftet køb : 2024-04-07


10 ud af 10

+
Rent og pænt og venligt personale
-

Bekræftet køb : 2024-04-07


9 ud af 10

+
-
De blinkende røgalarmer mm. rundt i lejligheden. Det var en del generende om aftenen og natten.

Bekræftet køb : 2024-04-07


8 ud af 10

+
God pool , rengøring var også i top både inde og udenfor. Godt Apollo team
-
Vi havde en lejlighed til 6 personer. Men der var ikke en stol på terrassen som vi turde at sidde i. De to senge som stod på den ene værelse kun køre rundt da der hjul under og de kunne ikke låses.

Bekræftet køb : 2024-03-31


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-03-31


10 ud af 10

+
-
Der kunne godt være nogle bedre stole at slappe af i, man sad ikke godt i de kurvestole der var i lejligheden, vi manglede også en termokande til vores kaffe ellers en fin lejlighed

Bekræftet køb : 2024-03-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

3121 bedømmelser
Meget godt
 
1988
Godt
 
767
Middel
 
232
Mindre godt
 
79
Dårligt
 
55

5 nyeste bedømmelser

03-02-2024

af editteand Skive, Danmark

Yndlingssted med et minus

Vi var for 4. Gang på dette hotel. Vi nyder de smukke omgivelser med beplantning , anlæg med palmer og kaktus og belysning om aftenen. Den store rummelige lejlighed med balkon, hvor der er sol hele dagen. Vi nyder fred og ro. Specielt er det et stort plus , at der ikke er højtalere, hvor der spilles musik ud over området. Beliggenheden er for os også et plus. Hvis vi ønsker liv med barer og restauranter så kan man tage ned i byen. Man kan gå eller tage med den gratis hotelbus. Evt. Tage en taxa tilbage. Det er ikke dyrt. Men deroppe er det en oase af fred og ro. Hyggelige børnefamilier med mindre børn forstyrrer ikke. Personalet i receptionen er meget venligt og hjælpsomt. Og et stort plus i år, at der igen er en restaurant med rigtig god og lækker mad og fantastisk betjening. Den brugte vi flere gange da vi ikke har All inklusive. Den kan anbefales. Men et minus: Rengøringen af lejligheden.: Standarden er virkelig faldet. Lejligheden var ikke rengjort, da vi ankom. Jeg var selv rundt med en klud og gøre rent. Jeg fandt desværre mange steder, hvor det var beskidt. Der var også efterladenskaber fra tidligere beboere, Og de blev ikke fjernet i løbet af vores ophold. Så vi må konstatere at rengøringen under opholdet kunne have været mere grundig. Vi synes det er en skam for så dejligt og smukt et sted. Noget kaotisk i receptionen når der både tjekkes ind og ud på samme tid. Så mangler der plads. Mvh E. Meldgaard og orthmann- Brask.

 
23-01-2023

af michaelsA9695XP Vejle, Danmark

Skøn og dejlig ferie

Min kone, vores datter, svigersøn og barnebarn på 11 mdr tilbragte en fantastisk dejlig uge på dette sted med all inclusive. Vores datter udbrød , da vi kom op fra receptionen efter indtjekning :” Det er jo et paradis”, og den fornemmelse har man også. Jeg vil fremhæve flg: hyggeligt og smagfuldt sted, perfekt og meget venlig betjening, dejlig lejlighed med alt nødvendigt tilbehør , hygiejne og rengøring i top, to gode pools ( den ene opvarmet), fin pool til de allermindste , rigtig god mad, som tilgodeser de flestes præferencer, fin information fra Apollo den første dag. Hotellet ligger ca 2 km fra stranden, og det er en fordel, da man undgår alt det halløj , der er nede i Las America’s. Det tager ca 20 min at gå ned til vandet, som absolut er et besøg værd med de skønneste bølger. Hotellet hjalp os med billleje en dag , og receptionen er i det hele taget klar til at hjælpe med alt. De bedste anbefalinger fra os.

 
21-12-2022

af 462trinek Malmø, Sverige

Hygligt, roligt og familievenligt

Rigtig dejligt ophold. En lille hygligt hotel. Meget flot. Vi havde all inclusive og selvfølgelig var al manden ik perfekt, men til hvert måltid var der noget vi syns var lækkert. Så rigtig fint. De laver også gode drinks. Vi var der med 2 små børn og det var helt perfekt. Fin underholdning i løbet af dagen, f. Eks. Vandpolo og mini disko om aftenen til de små. Og så var der også forskellig underholdning om aftenen i restauranten. Personalet var også virkelige søde og man blev altid mødt med et smil.

 
21-02-2022

af karstenkruse1 Silkeborg, Danmark

Rigtigt dejligt hotel på Tenerife.

Rigtig dejligt ophold på hotellet! Personalet var yderst venlige og servicemindede. Vi havde bestilt morgenmad med, og det var også en ganske fin morgenmadsbuffet at stå op til hver dag - dog var støjniveauet i restauranten ret højt. Poolområdet var fedt, og især var det dejligt, at den ene pool var varmet op. Værelserne var utroligt gode, og manglede ingenting. Hotellet ligger på et meget fredeligt sted, men på trods af dette, er der ikke langt til byen, hvor der findes utallige restauranter. TAK for et godt ophold!

 
15-11-2021

af allansiegwaldb

Høj standart. Levede op til beskrivelsen.

Et flot og lækkert hotel med meget stor fokus på rengøring i.f.b.m COVID-19. Eneste minus ved opholdet var, at vi med bestilling af en Deluxe-lejlighed blev placeret lige op af børnepoolen, hvilket selvfølgelig giver støj. Men ellers en anbefaling herfra.