Villa Cortés

  • • Luksuriøst
  • • Mexicansk touch
  • • Dejlig spa
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På hotel Villa Cortes får du fornemmelsen af ​​at være på en luksuriøst mexicansk hacienda i midten af ​​Playa de las Americas. Det smukke og rummelige hotelområde udstråler varme og atmosfære og ferie følelsen opstår hurtigt. Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra på ferie, er her et stort, lækkert spa med en bred vifte af behandlinger.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Ro, venlighed, super service, atmosfære.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Cortes er et fantastisk luksushotel beliggende midt i Playa de las Americas med sandstranden lige rundt om hjørnet. Hotellet minder om en mexicansk hacienda med varme farver og smagfuld indretning. Poolområdet er bygget som en lagune med palmer og stenformationer. Separat børnepool. Begge pools er opvarmede til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Den store pool er en blandet ferskvands-/saltvandspool. Solstole, parasoller og håndklædeservice. Poolbar og chill out bar på stranden. Hotellet har en tunnel til havet, hvor man kan svømme i en "hav" pool med bølger fra havet. Ved dette område er der gratis solstole for gæster på hotellet, og der er også en snackbar, der bliver til en hyggelig cocktail bar om aftenen.

Hotellet har flere restauranter. Restaurant Pancho Villa serverer retter fra det mexicanske køkken. A la carte-restauranten Tiziano tilbyder retter fra middelhavskøkkenet. I buffetrestauranten Veracruz kan du nyde morgenmad. La Sirena har en fin terrasse med fantastisk udsigt over havet. Her kan du nyde paella og skaldyr. Flere barer, bl.a. en tysk ølstue og en chill out-bar.

Flot spa som tilbyder gratis dampbad, jacuzzi og sauna. Forskellige behandlinger mod betaling. Lille fitnessrum. Gratis tennis. Hotellet er behjælpelige med kontakter til alle øens golfbaner.

Døgnåben reception. Gratis wifi i lobbyen. Roomservice i dagtimerne. Vaskeservice. Niveauforskelle. Indendørs parkering mod betaling. Lokaltrafik kan opfattes som forstyrrende. Nær Safari shoppingcentrum, det pulserende forlystelsesliv og gode restauranter. Til den større strand Playa de las Vistas er der ca. 800 meter

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider spiser børn for kun 1 kr. Morgenmad indtages på restaurant Veracruz og middag indtages i a la carte-restauranten Tiziano kl. 19.00-22-30. Om lørdagen indtages middagen i den mexicanske restaurant.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde