Parque de las Americas

  • • Central beliggenhed
  • • Dejligt poolområde
  • • Rummelige lejligheder
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Lejlighedshotellet Parque de las Americas ligger i centralt i Playa de las Americas på Tenerife. Her hersker en rolig og familiær atmosfære, og ved det dejlige poolområde findes en opvarmet pool. Gå ikke glip af et besøg i hotellets restaurant, der er populær blandt både hotellets gæster og lokalbefolkningen.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etager for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

fin lejlighed tæt på vandet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Parque de las Americas er der et flot poolområde med en pool, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Poolbar med enkle retter og snacks. Ca. 100 m til nærmeste strand. Der er ca. 500 meter til Playa de la Troya og Monkey Beach Club.

Hotellets populære restaurant ligger ved receptionen, og er et populært mødested for såvel hotellets gæster som udefrakommende. Gratis wifi i receptionen (forbindelsen kan dog være langsom). Gratis lille fitnessrum (lukket for renovering frem til 18. juli 2020). Vaskeri mod betaling (hvor man selv vasker sit tøj).

Musik og lyd fra nærliggende barer og restauranter kan virke forstyrrende i nogle lejligheder. Niveauforskelle og mange trapper på hotelområdet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke, så du skal som gæst selv bære din bagage til værelset ved indcheckning. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet og halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

Halvpension er morgenmadsbuffet og middag i a la carte-restauranten.

Værd at vide

Efter ønske kan gæster få nøglen til indgangen på bagsiden af hotellet for at undgå mange trappetrin. Nøglen er mod depositum.