Paraíso Del Sol

  • • Tilkøb halvpension
  • • Gåafstand til stranden
  • • Central beliggenhed
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hvis du ønsker central beliggenhed med gåafstand til det meste, er Paraíso del Sol et perfekt alternativ. Ved poolområdet findes en opvarmet pool, og den skønne Troya-strand ligger indenfor gåafstand. I lejlighederne findes alt, du behøver, for at lave mad på ferien, men der er også mulighed for at tilkøbe halvpension.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden. At der altid var plads ved den dejligt opvarmede pool og de fri håndklæder ved poolen.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Paraíso del Sol er et enkelt lejlighedshotel med central beliggenhed i Playa de las Americas. Hotellet består af tre dele, Apollo har lejligheder i alle dele.

Pool der er opvarmet om vinteren til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Poolbar der serverer drikkevarer samt en buffetrestaurant og bar/snackbar.

Gratis wifi på fællesområder. Lille legeplads for de mindre børn. Gratis bordtennis. Billard mod betaling. Massage mod betaling. Vaskemaskiner kan benyttes mod betaling. Niveauforskelle på hotelområdet. Gennemkørselstrafik.

Fra Paraíso del Sol er der gåafstand til centrum af livlige Playa de las Americas, hvor der findes restauranter, barer, butikker og forlystelser.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet, halvpension eller halvpension inkl. drikkevarer mod tillæg. Hvis du tilkøber halvpension overnytår, indgår også nytårsmiddag.

Halvpension er morgenmads- og middagsbuffet. Halvpension inkl. drikkevarer er morgen- og middagsbuffet samt et glas vin, øl eller sodavand hertil.