Servatur Caribe

  • • Beliggende i hjertet af Playa de las Americas
  • • Poolområde med havudsigt
  • • Tilkøb morgenmad
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Servatur Caribe ligger i hjertet af Playa de las Americas og tilbyder et fint poolområde med smuk havudsigt. Hvis du vil have en endnu bedre udsigt, kan du nyde den på solterrassen oppe på taget. Stranden ligger indenfor gåafstand, og du kan også nemt komme til Siam shoppingcenter.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Servatur Caribe har en central beliggenhed i Playa de las Americas med gåafstand til det meste. Poolområde med opvarmet pool samt solstole og parasoller. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.

Hotellets restaurant serverer morgenmad og frokost. Tennis og bordtennis mod betaling. Der er også mulighed for at booke massage mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Nær hotellet er der et busstoppested.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.