Storbritannien

Storbritannien med verdensmetropolen London er et af vores mest populære rejsemål. Den korte flyvetid og det store udbud af både fly og hotel gør det til et perfekt rejsemål for en weekend. Kultur og shopping er de britiske hovedstadsområders tiltrækningskraft, mens landet tiltrækker dem der elsker vandring, smuk natur og en rolig atmosfære. Book din næste rejse til Storbritannien allerede nu med Apollo.

Populære rejsemål, Storbritannien

Fakta om Storbritannien

Tidsforskel

Dansk tid -1 time.

Valuta

Engelske pund (GBP).

Flere fakta

Find din rejse til Storbritannien »

Der er mange gode grunde til at bestille rejsen til Storbritannien med Apollo. Vi hjælper dig med at finde den bedste flyløsning, og de bedste hoteller, så det hele passer nøjagtigt til den ferie du ønsker. Du vælger selv hvornår du vil af sted, hvor længe du bliver og hvor i byen du vil bo. Du har 1000vis af muligheder. Det bedste ved det hele er, at du hele vejen er dækket af pakkerejsegarantien. Find din billige rejse til Storbritannien i dag!


 

Storbyferie

Fleksible pakkerejser med hotel og fly. Bestem selv præcis hvornår du vil rejse og i hvor lang tid. Og det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder destination. Nedenfor finder du kun et lille udvalg...

Find rejser til pulserende storbyer med Apollo