Rejser til Edinburg

Edinburg:

  • • En by fuld af spændende historie
  • • God shopping og stort restaurantudbud
  • • OBS! Du rejser til Edinburgh på egen hånd

Edinburgh ­– Skotlands hovedstad og Storbritanniens anden største turistby – og passer perfekt som weekendrejsemål. Edinburgh er en perfekt by for skønne gåture, der emmer af historie og spændende arkitektur. Book din weekendrejse til Edinburgh med Apollo.Fakta om Edinburgh

Tidsforskel

Dansk tid -1 time.

Valuta

Britiske pund.

Restauranter

Det findes masser af restauranter i Edinburgh, både internationale og mere specifikke britiske i alle prisklasser.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 8°c
feb 8°c
mar 10°c
apr 12°c
maj 15°c
jun 17°c
jul 19°c
aug 19°c
sep 17°c
okt 13°c
nov 10°c
dec 8°c
8,5 ud af 10 Edinburgh
Vores gæsters vurdering, Baseret på 2 anmeldelser

Andre rejsemål Storbritannien

London

London er én af danskernes fortrukne storbyer og det er ikke uforståeligt! Med de store musicals, berømte seværdigheder og nyeste udstillinger er der altid en grund til at rejse til London. Store ikoner og designere har i årevis søgt Londons high streets og skabt et modemekka uden lige. Oplev de helt store seværdigheder, når du rejser til London som Tower of London, Houses of Parlament, Big Ben, Buckingham Palace, Kensington Palace, Tower Bridge eller slap af på en af de mange pubs i London. Book din næste rejse til London allerede nu med Apollo.

Manchester

Storbritanniens tredje største by er måske bedst kendt for sin to fodboldbold, Manchester United og Manchester City, men byen har meget mere at byde på end det! Den gamle industriby er nemlig i de seneste år blomstret op, og tilbyder både gode indkøbsmuligheder samt et bredt udvalg af pubber og restauranter.