Rejser til Manchester

Manchester:

  • • Kombinér storbyferie med fodboldrejse
  • • Bredt udvalg af shopping, restauranter og pubber
  • • OBS! Du rejser til Manchester på egen hånd

Storbritanniens tredje største by er måske bedst kendt for sin to fodboldbold, Manchester United og Manchester City, men byen har meget mere at byde på end det! Den gamle industriby er nemlig i de seneste år blomstret op, og tilbyder både gode indkøbsmuligheder samt et bredt udvalg af pubber og restauranter.Fakta om Manchester

Tidsforskel

Dansk tid -1 time.

Valuta

Engelske Pund (GBP).

Restauranter

Manchester har et stort udvalgt af pubber og restauranter. Den engelske pubfrokost består af engelsk husmandskost, og du får meget for pengene. Der findes desuden flere gode indiske, kinesiske og italienske restauranter.

Transfer

Der går lufthavnsbusser til Manchester centrum hver halve time, og turen tager cirka 30 minutter.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 8°c
feb 8°c
mar 10°c
apr 13°c
maj 16°c
jun 19°c
jul 20°c
aug 20°c
sep 18°c
okt 14°c
nov 10°c
dec 8°c
1,0 ud af 10 Manchester
Vores gæsters vurdering, Baseret på 2 anmeldelser

Andre rejsemål Storbritannien

Edinburgh

Edinburgh ­– Skotlands hovedstad og Storbritanniens anden største turistby – og passer perfekt som weekendrejsemål. Edinburgh er en perfekt by for skønne gåture, der emmer af historie og spændende arkitektur. Book din weekendrejse til Edinburgh med Apollo.

London

London er én af danskernes fortrukne storbyer og det er ikke uforståeligt! Med de store musicals, berømte seværdigheder og nyeste udstillinger er der altid en grund til at rejse til London. Store ikoner og designere har i årevis søgt Londons high streets og skabt et modemekka uden lige. Oplev de helt store seværdigheder, når du rejser til London som Tower of London, Houses of Parlament, Big Ben, Buckingham Palace, Kensington Palace, Tower Bridge eller slap af på en af de mange pubs i London. Book din næste rejse til London allerede nu med Apollo.