1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Faliraki Beach Mitsis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Michael,
Slagelse

+
God service og mad, og super underholdning for børn. God stemning.
-

Bekræftet køb : 2018-09-16


7 ud af 10

,

+
Personalet altid smilende og gav fantastisk god service
-
Maden var elendig. Alle i familien - 6 voksne synes maden var dårlig. Vi kunne ikke få plads på a La Carte restauranterne, pga at vi var for mange 6+2børn.

Bekræftet køb : 2018-05-27


10 ud af 10

Tanja,
Helsinki

+
Erinomainen palvelu. Laukut tultiin hakemaan jo ulkoa, sisäänkirjoittautuminen tapahtui nopeasti ja sen aikana tarjoiltiin juotavaa. Palvelu joka puolella hotellia oli ystävällistä ja nopeaa. Ruoka oli todella hyvää ja vaihtelevaa. Ihania drinkkejä ja monipuolisesti iltaohjelmaa.
-
-

Bekræftet køb : 2018-08-01


9 ud af 10

Riitta,
Iisalmi

+
Todella asiakaspalvelualtis henkilökunta ja ruoka oli hyvää.
-
Pehmeämmät sängyt.

Bekræftet køb : 2018-05-02


10 ud af 10

,

+
Atmosfæren blandt de ansatte, svært serviceorienterte og hyggelige.
-

Bekræftet køb : 2018-09-09


9 ud af 10

Arild,
Trondheim

+
Mange aktiviteter. Nær stranden. Lett tilgjengelig mat og drikke. Kveldsunderholdning. Flott basseng.
-
Service i barer og restauranter kunne godt vært raskere og mer presist. Ikke alltid man fikk samme resultat, eller ingredienser, ved bestilling av samme drink. Det kunne godt vært litt mer energi og smil hos deler av betjeningen.

Bekræftet køb : 2018-08-01


9 ud af 10

Einar,
Berg

+
Creperiet
-

Bekræftet køb : 2018-08-01


9 ud af 10

Petter,
Oslo

+
Gjestfriheten og kort vei til flott strand.
-
Det var veldig lytt på rommet, spesielt fra gangen. Dette er det muligens vanskelig å få gjort noe med.

Bekræftet køb : 2018-07-30


8 ud af 10

Tommy,
Slemmestad

+
Atsmosferen
-
kan gjerne variere litt på de forskjellige rettene til middag og bruke noe bedre alkohol i drinkene sine, de blander også alt for sterk slik at det nesten er umulig å drikke dette

Bekræftet køb : 2018-07-25


10 ud af 10

Bente,
Tynset

+
Servicen, maten, beliggenheten
-
Badet var litt slitt, når du skulle dusje å slå på vannet så løsnet hele krana, sånt skal det ikke være.

Bekræftet køb : 2018-06-25


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

1671 bedømmelser
Meget godt
 
1163
Godt
 
333
Middel
 
124
Mindre godt
 
21
Dårligt
 
30

5 nyeste bedømmelser

17-08-2018

Indlæg af Lasse J

Bedste hotel i verden. 💪🏻

Fantastisk hotel, lækkert mad. Menneskerne på hotellet er de bedste, dog kan jeg udpege dem der har været lidt ekstra gode for os Nikos, Latesha, Petros, Erini og George fra baren. Fra Animation teamet Wayne, Irma og Nady. Klart det bedste feriested. I år er anden gang på hotellet og vi kommer helt sikkert tilbage.

 
31-07-2018

Indlæg af stineoste Odense, Danmark

Den bedste allinclusive vi nogensinde har oplevet

Dette hotel ligger på stranden, det er meget familievenligt og er ikke sådan et type hotel hvor der er regler for at være regler. Man må gerne have badedyr i poolen og spille bold. Den store have er super lækker hvis man ikke ønsker at ligge direkte ved poolkanten. Tænker dette er en fordel med mindre børn. Der er mange forskellige pools hvilket gør at det ikke føles overfyldt. Drinksene er lækre og laves når du bestiller- der er drinkskort med mange muligheder. Der er isbar som kan benyttes så ofte man ønsker det, og der er ved poolen mulighed for at få frisklavet pandekager med fyld osv. Både når du er på stranden og ved poolen kommer der medarbejder rundt og tilbyder bl.a frugt og kage, drikkelse. Strandbaren ligger lige inden du går ud på stranden, så det er nemt at hente drikkelse selvom du er på stranden. Hotellet ligger i gåafstand til byen og på stranden alt hvad du skal bruge ved en charterferie. Hvis du vil udenfor hotellet kan det anbefales at lege en båd og sejle om til antony Quinn bay - her er perfekt at snorkle. Eller tag en lokal bus ind til Rhodos gamle bydel- den er så fin og specielt når det bliver mørkt.

 
07-07-2018

Indlæg af JannieH15

Fantastisk hotel med skønt personale, og lækre omgivelser

Vi havde en skøn ferie på dette smukke hotel. Personalet er fantastisk, servicen er helt i top, og alle er glade og hjælpsomme. Poolområdet er super lækkert og stranden er en af de bedste jeg har været på. Maden er god, og hygiejnen er i top på alle restauranter. Kan anbefales til alle, men specielt dem der rejser med børn. Det er nemt at være på ferie her 😄😄

 
28-05-2018

Indlæg af Heidi836 København, Danmark

Fantastisk personale

Hotellet var fint, med god plads selvom der var fuldt belagt. Personalet var noget af det bedste og mest imødekommende, vi nogensinde har oplevet. Ingenting var til besvær og alle ønsker blev opfyldt med et smil og "No worry, no problem". Stor ros til dem, for hvis det ikke var for deres indsats havde vores ferie ikke været nær så god. Der manglede lidt finish med badeværelser og liggestole var af ældre dato, men det var ikke så vigtigt igen. Vi havde læst de rosende anmeldelser af maden, men vi (familie på 6 + 2 børn) var meget skuffede over maden i buffeten, som for aftensmadens vedkommende hver aften bestod af udkogte grønsager, skamkogt kød, bløde pommes frites, grynet og tynd tzatiki mm. Mange forskellige retter, men kvaliteten af råvarerne var ikke god. Selvom vi var ude i god tid blev vi afvist af damen, der booker restauranterne at få plads på de 5 a la carte restauranter (med undtagelse af én aften). Vi fik tilbud om at få plads kl. 21 på en af de andre restauranter, men det var ikke en mulighed med 2 små børn, så vi var henvist til trist buffet hver aften. Det endte med at vi trods vi havde betalt for all inclusive gik ud at spise 3 aftner ud af 7. Selve området er meget slidt og der er ikke meget liv udenfor hotellet.

 
17-05-2018

Indlæg af jeannemariaskov Viborg, Danmark

The Best!

Absolut et fantastisk hotel! Personalet er altid venlige og imødekommende og meget hjælpsomme. Poolområdet er virkelig lækkert. Maden er fremragende, og varieret. - der er noget for alle. Der er mange sjove aktiviteter for børn. Lokationen er perfekt- lidt midt i dejlige Faliraki!