Bedømmelse af Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 93 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
At den lå direkte til havet, og alcarde restauranternes. Maden var ikke at råbe hurra for, slet ikke når hotellet fremstod som 5 stjernet.
-
Ordentlig og ikke det samme i restauranten hver dag, og kaffen blev stående på bordet.

Bekræftet køb : 2021-07-21


10 ud af 10

+
De mange forskellige spisesteder
-

Bekræftet køb : 2021-07-14


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-29


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Dårlige solsenge

Bekræftet køb : 2019-09-08


9 ud af 10

+
God atmosfære og dejlig betjening
-
Brusekabine meget lille og ikke afskærmet på nogen måde.

Bekræftet køb : 2019-09-08


9 ud af 10

+
Minibar der bliver fyldt hver dag
-
motions maskiner i stedet for dem der står udenfor

Bekræftet køb : 2019-08-25


10 ud af 10

+
Super god og venlig service
-
Det var svært at få bord på de forskellige restauranter, og der skulle bestilles bord dage i forvejen, hvilket havde været en stor ulempe, hvis vi kun havde været der en uge.

Bekræftet køb : 2019-08-25


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-18


6 ud af 10

+
-
Mad kvalitet meget svingende! Samtlige drikkevarer smagte af klor (drinks, sodavand, slushice) selv hvis man bad om et glas vand, fik man lokal vand. Ik i orden.

Bekræftet køb : 2019-08-11


10 ud af 10

+
Alt i alt perfekt, det bedste vi nogen sinde har oplevet
-
At værelse var klart ved ankomst( måtte vente i 3 timer

Bekræftet køb : 2019-08-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

2058 bedømmelser
Meget godt
 
1470
Godt
 
378
Middel
 
142
Mindre godt
 
32
Dårligt
 
36

5 nyeste bedømmelser

22-07-2021

Indlæg af MissTiana København, Danmark

Alt var i top!

Hotellet ligger helt perfekt på en lækker sandstrand med det klareste vand. Poolen er skøn, og der er lidt for enhver smag. Det er ubetinget den bedste all-inclusive jeg har prøvet. Der var et godt udvalg, og det faktum, at det ikke bare var buffet, men også mulighed for à la carte på den italienske, græske, mexicanske eller asiatiske restaurant, gjorde oplevelsen mere eksklusiv. Nårh ja, der var også en pita/burgerrestaurant og is, pandekager og vafler, alt sammen i all-inclusive. Værelset var rent og pænt, og generelt var hotellet skinnende og velplejet. Der er ikke en finger at sætte på personalet, alle var søde og servicen var fantastisk. En særlig tak til Anastasia og Anna, som holdt os i form med fitness og bare var super søde og dygtige. Vi kommer helt sikkert igen.

 
17-08-2018

Indlæg af Lasse J

Bedste hotel i verden. ūüí™ūüŹĽ

Fantastisk hotel, lækkert mad. Menneskerne på hotellet er de bedste, dog kan jeg udpege dem der har været lidt ekstra gode for os Nikos, Latesha, Petros, Erini og George fra baren. Fra Animation teamet Wayne, Irma og Nady. Klart det bedste feriested. I år er anden gang på hotellet og vi kommer helt sikkert tilbage.

 
31-07-2018

Indlæg af stineoste Odense, Danmark

Den bedste allinclusive vi nogensinde har oplevet

Dette hotel ligger på stranden, det er meget familievenligt og er ikke sådan et type hotel hvor der er regler for at være regler. Man må gerne have badedyr i poolen og spille bold. Den store have er super lækker hvis man ikke ønsker at ligge direkte ved poolkanten. Tænker dette er en fordel med mindre børn. Der er mange forskellige pools hvilket gør at det ikke føles overfyldt. Drinksene er lækre og laves når du bestiller- der er drinkskort med mange muligheder. Der er isbar som kan benyttes så ofte man ønsker det, og der er ved poolen mulighed for at få frisklavet pandekager med fyld osv. Både når du er på stranden og ved poolen kommer der medarbejder rundt og tilbyder bl.a frugt og kage, drikkelse. Strandbaren ligger lige inden du går ud på stranden, så det er nemt at hente drikkelse selvom du er på stranden. Hotellet ligger i gåafstand til byen og på stranden alt hvad du skal bruge ved en charterferie. Hvis du vil udenfor hotellet kan det anbefales at lege en båd og sejle om til antony Quinn bay - her er perfekt at snorkle. Eller tag en lokal bus ind til Rhodos gamle bydel- den er så fin og specielt når det bliver mørkt.

 
07-07-2018

Indlæg af JannieH15

Fantastisk hotel med skønt personale, og lækre omgivelser

Vi havde en skøn ferie på dette smukke hotel. Personalet er fantastisk, servicen er helt i top, og alle er glade og hjælpsomme. Poolområdet er super lækkert og stranden er en af de bedste jeg har været på. Maden er god, og hygiejnen er i top på alle restauranter. Kan anbefales til alle, men specielt dem der rejser med børn. Det er nemt at være på ferie her ūüėĄūüėĄ

 
28-05-2018

Indlæg af Heidi836 København, Danmark

Fantastisk personale

Hotellet var fint, med god plads selvom der var fuldt belagt. Personalet var noget af det bedste og mest imødekommende, vi nogensinde har oplevet. Ingenting var til besvær og alle ønsker blev opfyldt med et smil og "No worry, no problem". Stor ros til dem, for hvis det ikke var for deres indsats havde vores ferie ikke været nær så god. Der manglede lidt finish med badeværelser og liggestole var af ældre dato, men det var ikke så vigtigt igen. Vi havde læst de rosende anmeldelser af maden, men vi (familie på 6 + 2 børn) var meget skuffede over maden i buffeten, som for aftensmadens vedkommende hver aften bestod af udkogte grønsager, skamkogt kød, bløde pommes frites, grynet og tynd tzatiki mm. Mange forskellige retter, men kvaliteten af råvarerne var ikke god. Selvom vi var ude i god tid blev vi afvist af damen, der booker restauranterne at få plads på de 5 a la carte restauranter (med undtagelse af én aften). Vi fik tilbud om at få plads kl. 21 på en af de andre restauranter, men det var ikke en mulighed med 2 små børn, så vi var henvist til trist buffet hver aften. Det endte med at vi trods vi havde betalt for all inclusive gik ud at spise 3 aftner ud af 7. Selve området er meget slidt og der er ikke meget liv udenfor hotellet.