Bedømmelse af Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 75 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Service niveauet på hotellet, renligheden på hele hotellet og pool faciliteter. Virkelig gode a la carte restauranter.
-
Buffeten var mindre god. Andre gæster vil sikkert synes den var fantastisk. Men varme retter der skal laves i store mængder og holdes friske og indbydende er bare svært. Vi brugte derfor a la carte restauranterne, men de var alle meget bookede flere dage forud. Så det var svært at få plads. Flere gange bad vi om hjælp til om de kunne finde en plads til os. Det lykkedes så heldigvis et par gange. Børneklub var primært for de små børn. Vi manglede nogle aktiviteter for en dreng på 9 år. Vandpolo var først tilladt fra 16 år.

Bekræftet køb : 2024-07-10


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-07-07


9 ud af 10

+
Mulighederne for forskelligt mad
-

Bekræftet køb : 2024-06-24


10 ud af 10

+
Placeringen i forhold til strand og by
-
Der var ventetid på drikkevarer mens man spiser, da man ikke selv kan tage dette på stedet

Bekræftet køb : 2024-05-27


3 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Maden var skuffende Drikkelse var skuffende

Bekræftet køb : 2024-05-26


10 ud af 10

+
At der er nok solstole til alle uden at man skal ud med håndklæde kl 6 om morgenen. Der er så meget godt ved dette hotel så det ville være svært at fremhæve enkelte ting. Mad, beliggenhed, stranden, personalet, service osv. Er er bare i toppen.
-
De har en udfordring med deres græsplæne med solstole. Den er meget våd og sumpet hele dagen efter at de vander om natten. Den trænger til at blive bedre vedligeholdt.

Bekræftet køb : 2023-10-29


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-15


10 ud af 10

+
Fantastisk og venlig service - også over for børn. Dejligt, at der er blevet en lidt mere moderne og afslappet ledelse i restauranten. Hotellets placering er unikt. Først poolområde, så fint græs og tilsidst Middelhavet. Dejligt ikke at skulle over gaden for at komme til stranden. Flotte nye solsenge med rigtig gode hynder og flotte pool håndklæder.
-

Bekræftet køb : 2023-10-02


4 ud af 10

+
-
Gode juice og ikke fortyndet drikke, varm mad og mere græsk mad. Flere frokost retter ved poolen ikke kun creps

Bekræftet køb : 2023-08-27


7 ud af 10

+
Gode faciliteter og gode smag i maden på hotellets restauranter.
-
Serveringspersonale skal være mere opmærksomme og hotellet skal være bedre til at oplyse hvordan deres app, menu og bookingsystem fungerer.

Bekræftet køb : 2023-06-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

2806 bedømmelser
Meget godt
 
2087
Godt
 
459
Middel
 
179
Mindre godt
 
40
Dårligt
 
43

5 nyeste bedømmelser

08-06-2024

af Lene L Roskilde, Danmark

7. gang og stadig fan

Vi har for 7. gang holdt vores ferie på Mitsis Faliraki Beach Hotel. Og igen har det har det vist sig at være det perfekte sted for os at genoplade vores batterier. Det som vi sætter allermest pris på er, at der er masser af plads. Atmosfæren er dejlig og rolig. På trods af at hotellet er fuldt booket, er der altid liggestole til rådighed, og opgraderingen i haven, med nye pavilloner i stedet for parasoller, er en rigtig god tilføjelse. Personalet er simpelthen fantastisk. Altid smilende, opmærksomme og og imødekommende. Tak til Dimitris, Nevila, Panagiotis, Alma og Adrianna (Icecoffee by Adrianna ☕) for deres ekstraordinære service. Og selvfølgelig også til alle de hårdtarbejdende personaler, som vi ikke ser, som alle bidrager til at gøre vores ferie god. Specielt tak til Anna i receptionen, hvis anbefaling til en skøn gåtur, gav et fint minde om øen. Fra Rhodos Akropolis i nordvest fulgte vi kysten, forbi Windy Beach på dens nordlige spids, før vi nåede Elli Beach og afsluttede vores gåtur med frokost i den gamle bydel. Det var virkelig en dejlig (og varm) og oplevelsesrig tur rundt. Tak, Anna, for at guide os i den retning! Opmærksomheden på detaljer er en af de ting, vi især er mærker og værdsætter. Fra den friske frugt og vin på vores værelse om eftermiddagen til at genkende og huske vores præferencer. Det er små detaljer og dem der gør en stor forskel for os i forhold til andre hotellet. Eftihia og Louisa i er mine stjerner. I ved hvorfor. Jeg spurgte til en Mitsis Selection vandflaske og I fik fremskaffet en til mig fra et af jeres andre hotellet. Tusind tak. Jeg elsker min nye unikke vandflaske og bruger den flittig herhjemme. Et lille område til forbedring er fødevaretemperaturen. Maden i restauranterne var nogle gange mere lunkent end varmt. Og måske et lidt bredere udvalg af drikkevarer i buffetrestauranten til aften. Men absolut bare småting. Tak for endnu et skønt ophold! Vi ses næste år igen.

 
22-05-2024

af Peter K

Et hotel man har lyst til at besøge igen

Et virkelig dejligt hotel. Alt er meget rent og velholdt, personalet er meget venligt og hjælpsomt, beliggenhed lige ned til vandet. Virkelig god mad i de 5 a la carte restauranter. Løbende genopfyldning af minibar. Alt i alt et rigtig dejligt hotel, jeg godt kunne tænke mig at besøge igen.

 
30-09-2023

af christianlJ3204FX Danmark

Mitsis Faliraki,noget af det bedste man må og SKAL opleve!!!!

Superb september tour igen igen. 5 gang vi nu er på Mitsis Faliraki. Både i sommer og nu efterårsferie og her kommer vi igen. Det er næsten som at komme hjem hver gang vi kommer. Flere af medarbejderne er de samme og de yder os en fantastisk service hver os en. STORE hilsner til Louisa, Zoe, Gabriel, Katarina, Christina, Stavros, Olga, Melissa, mr marios. Mr. george, Johanna samt alle dem vi ofte møder men endnu ikke kan alle navnene på.. Alle som jer gør vores ferier til de bedste og vi glæder os allerede til september 2024. Kæmpe hilsner fra os til jer alle.

 
10-09-2023

af Dorte M New York City, New York

Helt vanvittig lækkert hotel

Første gang vi besøger Mitsis Faliraki Beach og spa.. Og sikke et lækkert hotel.. 5 stjerner er helt på sin plads her.. Personalet er helt vidunderlige flinke, empatiske.. Maden er overordnet utrolig lækker.. Forkæl jer selv med et besøg her.. Første gang vi besøger hotellet, men ikke sidste gang. 5 stjerner er helt på sin plads her..Vi oplevede at selv ledelsen går forrest.. Alle hjælper hinanden.. Hotellet er rent, liggestolene ved poolen er behagelige.. Maden er overordnet set super lækkert.. Husk at booke plads på a la carte restauranterne de har.. Den italienske laver de bedste pizzaer.. min mand var udsat for et uheld i main restauranten.. Alle der oplevede det af personalet, var helt uhørt hjælpsomme.. hotellet stod for kørsel til og fra hospitalet de to gange det var nødvendigt.. medicin blev betalt.. vi fik utallige gaver som kompensation, hvilket slet ikke var nødvendigt .. stranden er lækker. Havet er stille og roligt så alle kan bade der. Der er pandekagehus hvor man lige kan få stillet sulten.. Vi kunne blive ved med at rose hotellet og personalet.. vi er meget berejst, og dette er et af de bedste steder vi har været .. mvh Hr og Fru Meier

 
30-05-2023

af Lone Rebecca D

Flot hotel med lækker mad

Super flot hotel med lækre værelser. Vi fik et værelse med Swim up pool, desværre var poolen kold, men fin. Personalet sørgede for at lave vores enkeltsenge om til dobbeltseng. Rigtig gode madrasser, og de var dygtige til at fylde minibaren op hver dag med friske drikkevarer. Maden i buffeten og på A La Carte restauranterne var utrolig lækker, dog skal man booke ret hurtigt til sidstnævnte, da de hurtigt er optagede. Vi følte, at de unge tjenere manglede overblik i buffeten. Ofte sad vi længe og ventede på drikkevarer, men personalet var meget søde og gjorde deres bedste, da vi påtalte det. En ting, der mangler på dette hotel er et fitnessrum med løbebånd, cykler mm. Underholdningen om aftenen er gennemsnitlig. Lækkert poolområde og strand med fine solsenge. Hotellet ligger perfekt i forhold til bus og har gode parkeringsforhold. Det er et familiehotel med mange familier med små børn.