1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Three Corners Rihana Resort

  • • All Inclusive-hotel
  • • Nær stranden
  • • Pools for både store og små

Three Corners Rihana Resort ligger en kort gåtur fra centrum i hyggelige El Gouna. På hotellet er der flere pools, og hotellet har en privat strand, hvortil du gratis kan tage hotelbussen. All Inclusive er inkluderet i prisen, og du vælger selv, om du vil spise på hotellet eller på et af de andre hoteller, så længe de er en del af El Gouna’s Dine around-program.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Mange muligheder
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Three Corners Rihana Resort har en skøn beliggenhed lige ved stranden i El Gouna. Hotellet deler faciliteter med hotel Three Corners Rihana Inn. Hotellerne, som ligger lige ved siden af hinanden, deler blandt andet tre pools, to børnepools, en pool med vandrutsjebaner, en vandlegeplads samt en splash park for børn. Solstole, parasoller og håndklædeservice. Ved hotel Three Corners Rihana Resort er der en solterrasse med en pool, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.

Der findes i alt fire restauranter og syv barer på hotellerne. Buffetrestauranterne Sunny og Plaza samt à la carte-restauranterne Chez Plascal og Dolce Vita. A la carte-restauranterne indgår ikke i All Inclusive, men vil du spise her, får du en rabat på 40 LE pr. voksen/besøg, der fratrækkes den endelige regning (som betales direkte til hotellet). Poolbarer, strandbar, samt barer som også byder på underholdning om aftenen.

Fra hotellet er der en gratis bus til hotellets private strand, der ligger ca. 1,5 km væk. Her findes der gratis solstole, parasoller og håndklædeservice. Ved stranden findes også en restaurant, der serverer enkel frokostbuffet og en bar, der serverer alkoholfrie drikkevarer. Begge indgår i All Inclusive. I nærheden af hotelstranden er der et kitesurfingcenter.

Gratis børneklub i hotellets regi og med engelsktalende personale for børn 4-12 år. Forskellige lege og sportsarrangementer sammen med hotellets aktivitetspersonale. Gratis wifi på fællesområder. Lille spa med blandt andet jacuzzi, sauna og mulighed for massage. Gratis fitness for gæster over 16 år. Begrænset trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmad i buffetrestauranten Sunny, kl. 07.00-10.00
- Frokost i buffetrestauranten Sunny, kl. 12.30-14.30
- Frokost på strandrestauranten, kl. 12.30-14.00
- Is i nogle barer, kl. 11.00-16.00
- Snacks i poolbaren, kl. 16.00-17.00
- Middag i buffetrestauranten Sunny, kl. 18.30-21.00. Når der bor mange  gæster på hotellet samtidig, kan morgenmad og/eller middag blive  serveret i begge hotellets buffetrestauranter Sunny og Plaza
- Mulighed for at  spise middag (drikkevarer indgår ikke) på andre hoteller og nogle à la  carte-restauranter som indgår i El Gounas Dine around-program
- Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum,kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det  obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.