Pyramiderne i Giza

Egypten – rejsetips

Egypten er et land fuld af historie, seværdigheder, god mad og frem for alt - hvide strande og krystalblåt vand. Her finder du ud af, hvilke strande du skal besøge, hvor du finder det bedste snorklested, hvilken ret du bare må smage, og hvordan du bedst kan nyde Egyptens spændende historie. Læs vores rejsetips og bliv inspireret til ferien!

Hvorfor rejse til Egypten?

Tænker du på at rejse til Egypten denne vinter? Godt valg! Her besvarer vi nogle ofte stillede spørgsmål om Egypten, f.eks. Hvornår det er bedst at rejse, hvor billigt er det, og hvilket område i Egypten skal vi vælge.

Læs mere her

Dykning i Egypten

Udforsk dykning i Egypten under din rejse med Apollo - du kan tage alt fra dykkercertifikater til et begynderkurser eller avanceret dykkerundervisning.

Læs mere om dykning

Find dit hotel i Egypten

Egypten er landet med store hoteller, skønne pools og private strande. Har du svært ved at vælge hvilken pool, der ser lækrest ud, eller hvilken sandstrand du helst vil gå på? Lad denne hotelguide hjælpe dig med at finde det rette hotel.

Læs mere om hoteller i Egypten her

10 interessante seværdigheder i Egypten

Egypten har en historie, der strækker sig så langt tilbage som 5000 f.Kr. I dag kan vi stadig opleve den, f.eks. er der de mægtige pyramider i Giza, alle de spændende gamle genstande i Cairo-museet og byen Alexandria, der blev grundlagt 332 f.Kr. af Alexander den Store. 

Læs om Egyptens seværdigheder

Sport i Egypten

En ferie i Egypten handler ikke kun om sol og strand og afslappende dage i solstolen. Benyt dig af alle de sjove aktiviteter, som landet kan tilbyde! Her kan du blandt andet dykke, surfe og spille golf samtidig med at du nyder det solrige vejr og de smukke udsigter.

Læs mere her

Egyptens bedste strande

Med sit varme klima og krystalblå hav er Egypten absolut et rejsemål for sol og bad. Her kan du nyde vidunderlige dage på strande i verdensklasse. Uanset om du vil slappe af og arbejde på din solbrændthed, eller danse rundt med vennerne til en strandfest, så har Egyptens strande noget at byde på.

Læs om vores favoritter

Egyptens spændende byer

Med sin fortryllende historie har Egypten flere spændende byer at besøge og udforske. Tag en jalla jalla bus, oplev utrolig arkitektur, gå på markeder eller oplev byen, der var Egyptens hovedstad i næsten 1000 år. 

Læs mere

Nilen

Nilen er både en af verdens længste og en af verdens mest kendte floder. Nilens vand har løbet gennem årtusinder og var grunden til den egyptiske højkulturs udvikling.

Læs mere om Nilen

Egyptens lokale mad

Egyptisk mad har indflydelse fra Syrien, Libanon, Tyrkiet, Grækenland og andre lande omkring Middelhavet. Retterne er lavet på frugter, forskellige typer kød og grøntsager og smagt til med friske og stærke krydderier.

Læs mere om lokal mad her

Dyk ned i Det Røde Hav

Det Røde Hav siges at have fået sit navn fra de mineralrige bjerge i nærheden, da det naturligvis ikke er rødt. Men det er krystalklart og med den smukkeste undervandsverden.

Læs vores tips

Shopping i Egypten

I Egypten er der flere basarer, hvor du kan købe ægte egyptiske souvenirs såsom krydderier, tæpper, tøj og meget mere. For dem der søger shopping i et mere internationalt miljø, er der flere shoppingcentre og shoppinggader, hvor man kan bruge masser af penge.

Læs mere her

Find og book rejsen her