Abu Soma

  • • Nogle af kystens smukkeste strande
  • • Roligt, krystalklart vand
  • • Snorkling og dykning

Rejs til Abu Soma og oplev en ferie lige ved det krystalklare Røde Hav. Hvis du ønsker en ferie med fred og ro, er du kommet til rette sted. Her bor du nemlig på det elegante voksenhotel Shams Prestige Abu Soma, hvor både sandstranden og det palmeklædte poolområde lokker med forfriskende svømmeture. Under Det Røde Havs overflade venter en farverig verden, der er noget ud over det sædvanlige.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 

Populære hoteller Abu Soma

Fakta om Abu Soma

Restauranter

I Abu Soma spiser man på hotellernes restauranter. Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 130 DKK pr. person. En øl koster ca. 45 DKK.

Transfer

Fra lufthavnen til hotellet i Soma Bay tager det ca. 1 time.

Strande

Strandene er fine, og der er mulighed for at snorkle fra de fleste hotellet. Vi anbefaler badesko, hvis hotellet ikke har en bro direkte ud til korallerne.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 21°c
feb 22°c
mar 25°c
apr 30°c
maj 34°c
jun 36°c
jul 37°c
aug 37°c
sep 35°c
okt 32°c
nov 27°c
dec 23°c
6,9 ud af 10 Abu Soma
Vores gæsters vurdering, Baseret på 175 anmeldelser