Abu Soma

  • • Nogle af kystens smukkeste strande
  • • Roligt, krystalklart vand
  • • Snorkling og dykning

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Rejs til Abu Soma og oplev en ferie lige ved det krystalklare Røde Hav. Hvis du ønsker en ferie med fred og ro, er du kommet til rette sted. Her bor du nemlig på det elegante voksenhotel Shams Prestige Abu Soma, hvor både sandstranden og det palmeklædte poolområde lokker med forfriskende svømmeture. Under Det Røde Havs overflade venter en farverig verden, der er noget ud over det sædvanlige.

Populære hoteller Abu Soma


Fakta om Abu Soma

Transfer

Fra lufthavnen til hotellet i Soma Bay tager det ca. 1 time.

Strande

Strandene er fine, og der er mulighed for at snorkle fra de fleste hotellet. Vi anbefaler badesko, hvis hotellet ikke har en bro direkte ud til korallerne.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 22°c
feb 23°c
mar 25°c
apr 28°c
maj 31°c
jun 33°c
jul 34°c
aug 35°c
sep 33°c
okt 31°c
nov 27°c
dec 23°c
8,9 ud af 10 Abu Soma
Vores gæsters vurdering, Baseret på 31 anmeldelser

Andre rejsemål Egypten

Hurghada

Hurghada er Egyptens mest populære rejsemål. Krystalklart vand, strålende sol og de fineste sandstrande er kun nogle af kendetegnene. I centrum venter det egyptiske hverdagsliv, og under Det Røde Havs overflade finder du det fantastiske naturspil blandt farvestrålende fisk og koraller. Apollos hoteller i Hurghada er af høj klasse og tilbyder alt det, som du behøver for en skøn solferie.

Krydstogter i Egypten

Nilen er en af verdens længste og mest kendte floder. Her har vandet løbet igennem flere tusind år, hvilket har ført til de mange storslåede seværdigheder, når er placeret langs med Nilens bred. Den bedste måde at opleve disse berømte steder er med et Nilkrydstogt, der nemt kan tage dig fra sted til sted. Nyd et førsteklasses ophold, god mad og smukke udsigter mens du går i de gamle egypteres fodspor langs med Nilen.

Sahl Hasheesh

En rejse til den stille badeby Sahl Hasheesh byder på en dejlig ferie. Hotellerne er af høj klasse, og har alle privat sandstrand, hvor du kan slappe af og bare nyde din ferie.