Pyramiderne i Giza

Egypten – rejsetips

Egypten er et land fuld af historie, seværdigheder, god mad og frem for alt - hvide strande og krystalblåt vand. Her finder du ud af, hvilke strande du skal besøge, hvor du finder det bedste snorklested, hvilken ret du bare må smage, og hvordan du bedst kan nyde Egyptens spændende historie. Læs vores rejsetips og bliv inspireret til ferien!

Book og se alle rejser til Egypten

Canal d'Amour

Edens have under overfladen

Det Røde Hav siges at have fået sit navn fra de mineralrige bjerge i nærheden, da det naturligvis ikke er rødt. Men det er krystalklart og med den smukkeste undervandsverden. Læs vores bedste underverdenstips her!

Læs vores tips
Sultan Hassan moskén i Kairo

Egyptens spændende byer

Med sin fortryllende historie har Egypten flere spændende byer at besøge og udforske. Tag en jalla jalla bus, oplev utrolig arkitektur, gå på markeder eller oplev byen, der var Egyptens hovedstad i næsten 1000 år. Her kan du læse om byerne du skal opleve. 

Læs mere
Pyramiderne i Giza

En bid af historien

Egypten har en historie, der strækker sig så langt tilbage som 5000 f.Kr. I dag kan vi stadig opleve den, f.eks. er der de mægtige pyramider i Giza, alle de spændende gamle genstande i Cairo-museet og byen Alexandria, der blev grundlagt 332 f.Kr. af Alexander den Store. 

Læs om Egyptens historie
Frugter fra egypten

De lokale smage

Egyptisk mad har indflydelse fra Syrien, Libanon, Tyrkiet, Grækenland og andre lande omkring Middelhavet. Retterne er lavet på frugter, forskellige typer kød og grøntsager og smagt til med friske og stærke krydderier.

Læs mere her
Middag i Egypten

Populært at spise og drikke

Egypten tilbyder flere trendy restauranter og barer, der helt sikkert fører til en smagsoplevelse. Hvorfor ikke prøve en førsteklasses restaurant, japansk sushi eller internationale Hard Rock Café? Her finder du de steder, du ikke må gå glip af!

Se vores restauranttips her
Strand i Hurghada

De bedste strande

Med sit varme klima og krystalblå hav er Egypten absolut et rejsemål for sol og bad. Her kan du nyde vidunderlige dage på strande i verdensklasse. Uanset om du vil slappe af og arbejde på din solbrændthed, eller danse rundt med vennerne til en strandfest, så har Egyptens strande noget at byde på.

Læs om vores favoritter
Plaskende vandsport

Plaskende vandsport

Hvis du vil være aktiv på din ferie, så er der meget at finde på i Egypten. Det er det rene paradis, hvis du er vild med kitesurfing og windsurfing, men der er også mange andre sjove vandsportsaktiviteter såsom bananbåd og snorkling. Her kan du se vores bedste tips!

Læs mere her
Golfbane i Hurghada

Sport på land

Egypten tilbyder flere spændende sportsgrene til dig, der ønsker at blive på land. Tag en 18-hullers runde på golfbanen eller se en fodboldkamp med egypterne på en af de mange sportsbarer. For dem der kan lide fart, er der squash og gokart. Her kan du læse alle vores tips.

Læs vores tips her
Marked i Egypten

Basarer, gader og shoppingcentre

Er du i shoppinghumør så er du kommet til det helt rigtige sted. I Egypten er der flere basarer, hvor du kan shoppe ægte egyptiske souvenirs som krydderier, tæpper, tøj og meget mere. For dig der søger shopping i et mere internationalt miljø, er der flere shoppingcentre og shoppinggader, hvor du kan bruge dine penge.

Læs mere her
egyptiske varer

Traditionelle egyptiske varer

Egypten er blandt andet berømt for sine fine traditionelle varer som bomuld, smykker, papyrus og krydderier. Køb lidt med hjem til dine kære, eller nyd atmosfæren blandt de egyptiske handlende. Her kan du læse om, hvilke varer du ikke må gå glip af i Egypten!

Læs mere her