Bedømmelse af Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

2917 bedømmelser
Meget godt
 
906
Godt
 
1235
Middel
 
504
Mindre godt
 
180
Dårligt
 
92

5 nyeste bedømmelser

13-08-2021

af poulm749 Hillerød, Danmark

Moderne hotel med fremragende beliggenhed

Hotellets beliggenhed er helt i top. Lige bag, og en del af, de Unesco belønnede gamle huse på Bryggen. I gå afstand til det meste. Hotellet er opført i samme stil som de gamle huse. Meget smagfuldt integreret.

 
27-07-2021

af pzacho Kibæk, Danmark

Blu Royal Bergen

Ferieophold med 2 dage i skønne Bergen og med dejlig sommervejr samtidigt. På værelse manglede lidt bedre ventilation og der var samtidigt meget dårlig belysning på badeværelset. Værelse og senge var i tip top stand og med dejlig anvendelighed.

 
14-07-2020

af tbh2020

Bo ikke her

Vi havde to overnatninger på hotellet. Kan slet ikke anbefale dette sted. Beliggenheden er god midt i centrum hvilket også gør at der er meget støj fra gaden. Der høres høj musik og råben hele natten ( var der en weekend) vi måtte have vinduet åbent den lille smule det kunne åbnes da der ingen ventilation var på værelset. Der var ingen luft og meget varmt trods at det kun var 10 grader udenfor. Der blev slet ikke gjort rent i de ti dage vi var der. Vi fik kun nye håndklæder. Da vi klagede over manglende rengøring og at vi bl.a. ikke havde fået nye kopper og glas kom de bare med det og foretog dig intet andet. Så vi manglede stadig sæber, kaffe, toiletpapir, få sengen redt, badeværelset ordnet mm. Meget dårlig oplevelse. Kan bestemt ikke anbefale dette hotel

 
08-01-2020

af dst2020 Århus, Danmark

udmærket hotel

Alt i alt fint til pengene :) udmærket forhold og der manglede ikke noget. Lidt små gener hist og her, men intet der afskrækkede fra at tage et ophold mere. OBS på at P-kælderen er placeret lidt underligt ift. vaskeri osv.

 
31-12-2019

af Sadi73

Meget fint hotel

Perfekt beliggenhed. I centrum og dermed tæt på alt. Meget nemt at nå fra lufthavnen. Venligt personale og stor morgenmadsbuffet. Vi vil helt klart anbefale dette dejlige hotel til andre og vælge det igen.