Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Velkommen til Radisson Blu Royal Hotel Bergen i Norge, der tilbyder moderne bekvemmeligheder i traditionelle omgivelser. Hotellet ligger i Bergen ved siden af kajen Bryggen, der er en af Norges mest populære turistattraktioner, og som er med på UNESCOs verdensarvsliste. På hotellet kan du nyde norske smag i restauranten 26 North og et dejligt fitnessrum med sauna. Derudover er du tæt på både butikker og restauranter i centrum af Bergen!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Oplev Bergen fra dette fjordnære hotel. Radisson Blu Royal Hotel Bergen i Norge ligger lige ved havnen med en vidunderlig udsigt over havneområdet.

Mad og drikkevarer
Hotellets restaurant 26 North tilbyder madoplevelser med lokale råvarer fra Bergen og Norge. Nyd sæsonbetonede retter fra de norske skove, fjorde og gårde. Tag en drink i 26 North Bar, eller slap af i solen på terrassen.

Træning og velvære
Hotellet har også et moderne fitnessrum med sauna.

Oplev omgivelserne
Lige ved siden af hotellet ligger det berømte forlystelsesområde Bryggen, som vidner om Bergens vigtige rolle som havn under Hansans handelsimperium. Her findes mange traditionelle, farverige træbygninger, som i dag er butikker eller restauranter. Det store torv Torgallmenningen og Flöjbanan, hvis kabelbane fører dig op ad Flöjen-bjerget, ligger ca. 5-10 minutters gang fra hotellet. Benyt lejligheden til at besøge fisketorvet og spise lokale specialiteter såsom frisk kaviar og sild på dette livlige udendørsmarked tilbage til 1100-tallet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (morgenmad og frokost), halvpension extra (morgenmad og middag) eller helpension (morgenmad, frokost og middag) mod tillæg.