Radisson Blu Hotel, Tromsø

Velkommen til Norges nordligste by Tromsø og Radisson Blu Hotel. Her bor du med det bedste udgangspunkt for at udforske arktiske vidundere som Ishavskatedralen og Spetsbergen med dens arktiske flora og fauna. Restauranten tilbyder Nordnorges favoritter, og Tromsøs bedste pizza serveres på Yonas Pizzeria direkte på hotellet. I fitnessrummet træner du med udsigt over fjordene, og i saunaen og venter skøn afslapning.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tromsø, eller "porten til Arktis", som byen også kaldes, er den perfekte base for at udforske arktiske vidundere. Hotellet er centralt beliggende men stadig omgivet af bjerge, skove og fjorde.

Mad og drikkevarer
I Tromsø handler restauranterne om byens historie. Hotellets restaurant Charly's er inspireret af restauranten og baren med samme navn, som var et populært sted blandt de lokale og den kongelige familie i løbet af 1970'erne og 1980'erne. I dag serveres nordnorske favoritter i nye omgivelser med elegant design. Besøg hotelpubben Rorbua, hvor der er livemusik og lokal øl fra et af de norske mikrobryggerier, og bestil den bedste pizza i byen på hotellets pizzeria Yonas.

Træning og velvære
Hotellets fitnessrum ligger på 10. etage og tilbyder en magisk udsigt over de nærliggende fjorde. Der er også en løberute rundt om hotellet. Efter træningen kan du slappe af i saunaen.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi.

Oplev området
Radisson Blu Hotel er centralt beliggende i Tromsø med kort afstand til byens attraktioner. Oplev den magiske akustik i Ishavskatedralen, eller besøg Polaria Natural Museum, der tilbyder en arktisk oplevelse.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (morgenmad og frokost) eller halvpension extra (morgenmad og middag) mod tillæg.