Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Oslo i Norge rejser sig 22 etager over jorden og byder på storslået udsigt over byen og Oslo-fjorden. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for dem, der ønsker at opleve seværdigheder, restauranter og forlystelser til fods, da Oslos højdepunkter er inden for gåafstand. Restauranten serverer kreative retter med lokale ingredienser, og det moderne fitnessrum tilbyder både træning, pool og sauna.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hvis du vil bo midt i centrum i Oslo med en magisk udsigt over byen, er Radisson Blu Scandinavia Oslo helt perfekt. Her bor du lige ved hovedgaden Karl Johans Gate, og hotellet har en restaurant, bar, fitnessrum og indendørs pool.

Mad og drikkevarer
Hotellets restaurant 26 North Restaurant & Social Club tilbyder kreative retter tilberedt med friske, lokale råvarer. Restauranten stræber efter at servere de bedste smag i Norden i kombination med fantastisk udsigt over Oslo. For de små er der en børnemenu. I Summit Bar kan du slappe af efter en lang dag med sightseeing og shopping. Her serveres cocktails, øl og vin i en elegant atmosfære. Hotellets brasserie ligger i stueetagen og serverer Radisson Blu's berømte morgenmadsbuffet. Vælg mellem et udvalg af varme og kolde retter, der giver en god start på dagen.

Træning og velvære
I fitnessrummet Lagoon findes moderne træningsudstyr, indendørs pool og sauna.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi. Hvis du vil opleve Oslo i bil, er der en indendørs parkering i Slottsparkens parkeringshus med direkte forbindelse til hotellet.

Oplev området
På Radisson Blu Scandinavia bor du bekvemt i Oslo, og du kan nemt komme til alle højdepunkterne. En kort gåtur fra hotellet ligger Oslos hovedgade Karl Johans Gate, Det Kongelige Palads, Nationalgalleriet og Operahuset. I nærheden er der også masser af restauranter og butikker. Hvis du søger naturoplevelser, kan du tage på en sejltur på den smukke Oslofjord eller besøge Vigelandsparken med dens berømte skulpturer.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (morgenmad og frokost) eller halvpension extra (morgenmad og middag) mod tillæg.

Vær opmærksom på

  • På grund af nuværende omstændigheder er hotellets restauranter lukket.
  • Morgenmaden serveres stadig, men ikke som buffet.